ДОРОГУ ДОЛАЮТЬ ТІ, ХТО РУХАЮТЬСЯ

21-01-2015, 13:14

ДОРОГУ ДОЛАЮТЬ ТІ, ХТО РУХАЮТЬСЯ
20 січня міський голова Тарас Добрівський провів нараду щодо будівництва в історичній частині шляхопроводу через залізницю, яка розділяє місто на дві частини, та під’їзних шляхів.
За словами міського голови, робота над вирішенням цієї важливої для життєдіяльності міста проблеми триває вже не один рік.
Було проведено чимало консультацій та перемовин з керівництвом «Укрзалізниці» та Укравтодору, адміністрацією Національного аграрного університету.
У нараді взяли участь: директор ТОВ «Проектне бюро Київпроект» Віталій Ніщота, заступник начальника служби автомобільних доріг у Київській області Василь Максимчук, начальник відділу земельних ресурсів НУБіП України Дем’ян Пальчиков-Козуб, директор НВФ «Містопроект» Дмитро Каплинський та інші.
Йшлося про вилучення землі під будівництво. Представник агарного університету повідомив, що потребує уточнення розмір земельної ділянки, що підлягає вилученню.
Замовник виготовлення технічного обґрунтування до стадії проекту – «Укрзалізниця». Але подальше фінансування проекту припинено. За словами учасників наради, до кінця не з’ясовано джерела фінансування.
Будівництво власне шляхопроводу під залізницею бере на себе «Укрзалізниця». Але потрібно на рівні держави знайти підтримку ідеї спорудження ще й під’їзних шляхів, адже Боярка чи не єдине місто, яке сполучає Одеську та Житомирську траси і змушене пропускати через себе величезну кількість машин.
Після досить ґрунтовного вивчення графічних матеріалів, представлених проектантами, було визначено черговість подальших кроків. По-перше, вирішено звернутися до «Укрзалізниці» з клопотанням продовжити фінансування виготовлення проекту будівництва. Необхідно також підготувати клопотання до Укравтодору щодо підтримки проекту будівництва шляхопроводу та під’їзних шляхів. Наступним кроком має стати звернення до відповідних інстанцій щодо вилучення землі, яка потраплятиме в зону будівництва.
«Спорудження шляхопроводу – це масштабний проект, який потребує залучення значних коштів і, зокрема, державних, – наголосив Тарас Добрівський. – Адже через Боярку рухається величезний автотранспортний потік. Тому будівництво шляхопроводу цілком можна віднести до питань державної ваги. Знаю, що реалізувати проект надзвичайно складно, але ми не збираємося опускати руки».
ДОРОГУ ДОЛАЮТЬ ТІ, ХТО РУХАЮТЬСЯ
ДОРОГУ ДОЛАЮТЬ ТІ, ХТО РУХАЮТЬСЯ
ДОРОГУ ДОЛАЮТЬ ТІ, ХТО РУХАЮТЬСЯ

Навігація порталу

Зворотний зв"язок

Шановні відвідувачі нашого сайту!
Поставити запитання
міському голові
Тарасу Григоровичу Добрівському
чи висловити свою думку
Ви можете за електронною адресою
e-mail: mer_boyarka@ukr.net
або залишити інформацію
у будь-який час
за телефоном 42-246

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30