9 ТРАВНЯ ВШАНУЄМО ПАМ’ЯТЬ ЗАГИБЛИХ

29-04-2015, 13:31

9 ТРАВНЯ ВШАНУЄМО ПАМ’ЯТЬ ЗАГИБЛИХ
Міський голова Тарас Добрівський провів нараду з приводу організації та проведення у Боярці урочистостей з нагоди 70-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні 9 травня 2015 року.
У нараді взяли участь: керівники ветеранських організацій Володимир Нурищенко, Лідія Хоменко та Анатолій Пастовенський, заступник начальника з виховної роботи ліцею ім. І. Богуна Євген Пікуль, директор ЦТМ «Оберіг» Надія Скакодуб, директор Будинку культури Тетяна Іванова та інші.
Життя вносить корективи в усталені традиції, зокрема, і святкування Дня Перемоги. Цьогорічне святкування згідно з рекомендаціями Інституту національної пам’яті, відбудеться з новою символікою. Замість традиційних георгіївських стрічок буде використано червоний мак, чорною серцевиною схожий на кульовий отвір з кругами червоного кольору, які нагадують плями крові.
Війна перестала бути болючим спогадом. Вона міцно увійшла в реалії сучасної України і вимагає великих зусиль від жителів нашої країни. Подвиг наших дідів та прадідів у Другій Світовій війні сучасники нарешті здатні оцінити по-справжньому.
Тому вирішено, що проведення заходів відбудеться без зайвої помпезності, а тепло і щиро.
Заплановано, що 9 травня у парку Перемоги з 10:30 відбудеться хода вшанування пам’яті загиблих, а з 10:50 – покладання квітів до обеліска, хвилина мовчання та мітинг вшанування пам’яті загиблих у Другій світовій війні. Усі учасники урочистостей вклоняться пам’яті загиблих у роки Другої Світової війни та вшанують ветеранів, які нині з нами.
Також відбудеться концертна програма за участі виконавців та художніх колективів Боярки та Києво-Святошинського району. На святі – солдатська каша, виїзна торгівля, показові виступи спортсменів.
9 ТРАВНЯ ВШАНУЄМО ПАМ’ЯТЬ ЗАГИБЛИХ
9 ТРАВНЯ ВШАНУЄМО ПАМ’ЯТЬ ЗАГИБЛИХ

Навігація порталу

Зворотний зв"язок

Шановні відвідувачі нашого сайту!
Поставити запитання
міському голові
Тарасу Григоровичу Добрівському
чи висловити свою думку
Ви можете за електронною адресою
e-mail: mer_boyarka@ukr.net
або залишити інформацію
у будь-який час
за телефоном 42-246

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30