ЛУЧАНИ ЗНАЙОМЛЯТЬСЯ З ДОСВІДОМ БОЯРКИ

13-05-2015, 12:42

ЛУЧАНИ ЗНАЙОМЛЯТЬСЯ З ДОСВІДОМ БОЯРКИ
Система диспетчеризації, яку впровадили у Боярці наприкінці 2014 року, стала предметом ознайомлення для колег з Луцька. Директор КП «Боярка-Водоканал» Микола Давиденко 13 травня на території ВНС-5, де знаходиться пункт диспетчеризації, приймав гостей: колегу з Луцька, директора КП «Луцькводоканал» Івана Корчука та керівника ТОВ ПВК «Енергозберігаючі технології» Андрія Торубару. Саме ця компанія займалась проектуванням та виконанням робіт у Боярці.
Іван Корчук з цікавістю ознайомився з роботою пункту та економічним ефектом від впровадження такої системи.
«Я завітав до Боярки спеціально для ознайомлення з досвідом впровадження та використання новітніх технологій у комунальному господарстві міста. Питання якнайшвидшого впровадження системи диспетчеризації, яка дозволяє дистанційно керувати роботою свердловин і ефективно використовувати енергоносії, дуже актуальне для Луцька, – зауважив Іван Миколайович. – Те, що я побачив у Боярці, мені сподобалось.
Луцьк – місто досить велике, але проблеми водоканалів як Боярки, так і Луцька однакові. Це – постійне зростання вартості складових тарифу на воду, а також постійна нестача обігових коштів. Система диспетчеризації, на мою думку, один з ефективних механізмів для ощадливого використання електроенергії. Це також дозволить постійно тримати під контролем роботу усіх об’єктів водопостачання», – переконаний Іван Корчук.
ЛУЧАНИ ЗНАЙОМЛЯТЬСЯ З ДОСВІДОМ БОЯРКИ
ЛУЧАНИ ЗНАЙОМЛЯТЬСЯ З ДОСВІДОМ БОЯРКИ

Навігація порталу

Зворотний зв"язок

Шановні відвідувачі нашого сайту!
Поставити запитання
міському голові
Тарасу Григоровичу Добрівському
чи висловити свою думку
Ви можете за електронною адресою
e-mail: mer_boyarka@ukr.net
або залишити інформацію
у будь-який час
за телефоном 42-246

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30