РИБУ ЗВАЖИЛИ Й ВІДПУСТИЛИ

18-05-2015, 08:42

РИБУ ЗВАЖИЛИ Й ВІДПУСТИЛИ
Не встиг розвіятись ранковий туман над Церковним ставком, що біля Свято-Михайлівського храму, а вже духмяним димком потягло від вогнища. А над ним парував великий казан. Так традиційною юшкою завершився перший чемпіонат з рибної ловлі, організований ГО «Відродження Притварки».
Чемпіонат тривав добу з 16 по 17 травня, впродовж якої 11 дорослих та 5 дитячих команд намагалися зловити якомога більше риби.
Як відомо, риба – великий мастак випробовувати нерви й витримку у рибалок. Тож і цього разу хитрувала як могла, та все одно втрапила на гачок до найвміліших риболовів.
За результатами змагань було визначено переможців. І місце вибороли Олександр Хохлов та Валерій Кудревич, які зловили 5,1 кг риби (з них лише один короп затягнув 4,7 кг). ІІ місце дісталося команді у складі Геннадія Мар’янського та Сергія Кириченка. Їх улов склав 4,2 кг. На третьому місці – Сергій Гавриленко та Руслан Бебех. У їхньому активі 3,4 кг риби, з них 2,7 кг затягнув сом.
Також було визначено переможців серед дитячих команд: Денис та Максим Лупичі – І місце; Іван Савченко та Євген Храпачевський – ІІ місце; Владислав Духлій та Володимир Нерощин – ІІІ місце.
Виловлену рибу було урочисто зважено та відпущено на свободу. Причому коропів та сомів виконувати забаганки рибалок не змушували. Ось такий європейський підхід до хобі.
Під час нагородження переможців та вручення їм дипломів та подарунків до учасників чемпіонату звернулися голова правління ГО «Відродження Притварки» Валентин Лупич, міський голова Тарас Добрівський та депутат Боярської міської ради Олександр Боднюк. Рибалок вітали з першим чемпіонатом, який свідчить про вихід громадської організації на якісно новий рівень. Адже проведення чемпіонату – це результат копіткої праці над очищенням та зарибненням озера, проведення благоустрою прилеглої території. Тепер біля Церковного ставу можна відпочивати, насолоджуючись красою краєвиду та чистотою. До речі, ГО «Відродження Притварки» запрошує до своїх лав любителів рибної ловлі, небайдужих до стану навколишнього середовища і здатних захистити природні багатства від варварського поводження деяких громадян.
Ну і на завершення, під час проведення чемпіонату, як ви здогадалися, риба не постраждала.
РИБУ ЗВАЖИЛИ Й ВІДПУСТИЛИ
РИБУ ЗВАЖИЛИ Й ВІДПУСТИЛИ
РИБУ ЗВАЖИЛИ Й ВІДПУСТИЛИ
РИБУ ЗВАЖИЛИ Й ВІДПУСТИЛИ

Навігація порталу

Зворотний зв"язок

Шановні відвідувачі нашого сайту!
Поставити запитання
міському голові
Тарасу Григоровичу Добрівському
чи висловити свою думку
Ви можете за електронною адресою
e-mail: mer_boyarka@ukr.net
або залишити інформацію
у будь-який час
за телефоном 42-246

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31