МУЗЕЙНИКИ ПРИЙМАЮТЬ ПРИВІТАННЯ

18-05-2015, 16:45

МУЗЕЙНИКИ ПРИЙМАЮТЬ ПРИВІТАННЯ
Привітання з професійним святом сьогодні, 18 травня, приймали працівники Боярського краєзнавчого музею.
Серед гостей, які у Всесвітній день музеїв завітали до міського осередку культури та духовності: міський голова Боярки Тарас Добрівський та в.о. заступника міського голови Олександр Красовський.
Приємним моментом стали і відвідини начальника відділу культури Києво-Святошинської райдержадміністрації Дмитра Гончаренка.
Користуючись нагодою, директор Боярського краєзнавчого музею Любов Кравченко висловила щиру вдячність гостям за постійну підтримку музею та його ініціатив.
Наша довідка: Боярський краєзнавчий музей було створено на базі літературно-меморіального музею М. Островського, відкритого 29 вересня 1974 року. Біля витоків створення були музею стояли краєзнавці Іван Іванов, Василь Кубренков, Володимир Горинович, Альбіна Януш.
Музей пройшов через терени ідеологічних впливів і, зламавши рамки соціальної обмеженості, став центром духовного і мистецького життя нашого міста, а також багатофункціональним культурним закладом. Роками тут виховувалося братство передових людей і подвижників. Боярський краєзнавчий музей має свою ідею, філософію, естетику, неповторну духовну атмосферу. Музей знайомить боярчан з цікавими, творчими, неординарними людьми із золотими руками і такими ж серцями.
Тут відбуваються виставки декоративно-прикладного мистецтва, живопису, графіки, вишивки, презентації нових книжок місцевих авторів та гостей. З ініціативи на будинках міста та на меморіальній стелі біля музею встановлено меморіальні дошки видатних діячів України, імена яких пов’язані з Бояркою. Експозиції музею розповідають про людей унікальної долі, героїв праці і війни, музей тримає зв’язок з волонтерами та бійцями, які беруть участь в АТО, а також займається науково-пошуковою роботою та відкриває нові і забуті сторінки нашої історії.
З нагоди Всесвітнього дня музеїв вітаємо директора Любов Кравченко та колектив музею з професійним святом.
МУЗЕЙНИКИ ПРИЙМАЮТЬ ПРИВІТАННЯ
МУЗЕЙНИКИ ПРИЙМАЮТЬ ПРИВІТАННЯ

Навігація порталу

Зворотний зв"язок

Шановні відвідувачі нашого сайту!
Поставити запитання
міському голові
Тарасу Григоровичу Добрівському
чи висловити свою думку
Ви можете за електронною адресою
e-mail: mer_boyarka@ukr.net
або залишити інформацію
у будь-який час
за телефоном 42-246

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30