ПІДГОТОВКА ДО ЗИМИ ВІДБУВАЄТЬСЯ ЗА ПЛАНОМ

13-07-2015, 18:36

13 липня міський голова Тарас Добрівський провів нараду за участі керівників комунальних підприємств міста.
Про ситуацію з водопостачанням доповів директор КП «Боярка-Водоканал» Микола Давиденко. Він повідомив, що після заміни насоса на 5 підйомі, ситуація дещо стабілізувалась. За словами директора водоканалу, найближчим часом відбудеться чищення одного з резервуарів, у зв’язку з чим вночі впродовж кількох днів відключатимуть воду. Міський голова поставив завдання якомога швидше повернутись до режиму цілодобової подачі води.
Заступник міського голови з комунальних питань Олександр Горін наголосив, що комунальники активно готуються до зими. В.о. начальника КП «БГВУЖКГ» Олег Соловей повідомив, що підготовка до опалювального сезону відбувається згідно з графіком. Готовність котелень – 80 %. Так, на котельні «Космос» виконано найважливіші роботи, залишилося завершити прибирання та косметичний ремонт котельні. На котельні «Арксі» необхідно виконати миття фільтрів, після чого комунальники приступлять до перевірки теплотрас.
З приємних новин – в обласному рейтингу підприємств-боржників КП «БГВУЖКГ» стоїть на останньому місці. У порівнянні з підприємствами, які мають борги у десятки мільйонів гривень, борг «БГВУЖКГ» близько 1 млн. 100 тис. грн. просто мізерний. Разом з тим комунальники просять мешканців вчасно сплачувати за надані послуги, щоб ця позитивна тенденція закріпилась і стала нормою.
Принагідно учасники наради торкнулися теми заготівлі пісочно-соляної суміші для посипання доріг у зимовий період. Олег Володимирович повідомив, що підприємство має запас – залишок з минулого року – близько 200 тонн суміші. Звісно, потрібно ще закупити необхідні матеріали.
Наступною темою для обговорення стало ремонтування доріг. Міський голова дав завдання якомога швидше вирішити питання з відведенням води по вулиці Шевченка. Також було обговорено дорожньо-ремонтні роботи, заплановані на найближчий час. Йшлося про ямковий ремонт доріг, прилеглих до дитсадка «Джерельце» та жіночої консультації (вул. Ворошилова, Жуковського, Б. Хмельницького).
Серед інших питань: підготовка до легкоатлетичного пробігу до Дня міста, заходи щодо впорядкування тренувального поля міського стадіону та підвищення ефективності ГО «Боярська варта».

Навігація порталу

Зворотний зв"язок

Шановні відвідувачі нашого сайту!
Поставити запитання
міському голові
Тарасу Григоровичу Добрівському
чи висловити свою думку
Ви можете за електронною адресою
e-mail: mer_boyarka@ukr.net
або залишити інформацію
у будь-який час
за телефоном 42-246

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30