ТРИГОЛОСЕ ЩАСТЯ РОДИНИ БОЯРЧАН

21-07-2015, 15:11

ТРИГОЛОСЕ ЩАСТЯ РОДИНИ БОЯРЧАН
Три дитячі візочки та море приємних клопотів – так можна окреслити нинішнє життя родини боярчан Євгена та Наталії Омельченків. 12 травня у них народились одразу троє малюків: Нікіта, Назар та Аделіна.
Привітати родину з народженням трійні 20 липня прибули міський голова Тарас Добрівський та заступник міського голови Олександр Красовський. Щиро привітали маму, дідуся та бабусю новонароджених. Батько малюків був на роботі, адже велику родину необхідно забезпечувати всім необхідним.
На літо родина Омельченків переїхала до Наталиних батьків – Людмили Яківни та Віталія Борисовича Кисельових на дачу в селі Петрушки. Тут для малечі та щасливої матусі – свіже повітря, ягоди-фрукти-овочі. Та ще й бабуся з дідусем допомагають, адже нарешті дочекалися онуків. За словами Наталії Омельченко, малеча розвивається нормально і вже починає показувати характер. Імена для малят матуся обирала сама – хотілося, щоб діти вирізнялися серед загалу однолітків.
Як розповів щасливий батько, він з Наталею одружився ще 1996 року. Народження дітей стало справжнім Божим благословенням та великою радістю. На запитання «Боярка-інформ» чи важко йому бути головою такої великої родини, чоловік спокійно відповів: «Аби війни не було». У цих словах – усі переживання за подальшу долю і власних дітей, і всієї України.
Доки дружина займається дітьми, Євген продовжує працювати – як приватний підприємець займається наданням автотранспортних послуг. До речі, дружина також приватний підприємець – має невеличкий магазин. Нині їй, звісно, трохи не до бізнесу, але Євген Борисович переконаний, що магазином вона потрошку буде займатися.
Ось таке триголосе щастя оселилося в родині боярчан. «Боярка-інформ» долучається до привітань міського голови та зичить усій родині мирного неба, любові й добра.
ТРИГОЛОСЕ ЩАСТЯ РОДИНИ БОЯРЧАН
ТРИГОЛОСЕ ЩАСТЯ РОДИНИ БОЯРЧАН

Навігація порталу

Зворотний зв"язок

Шановні відвідувачі нашого сайту!
Поставити запитання
міському голові
Тарасу Григоровичу Добрівському
чи висловити свою думку
Ви можете за електронною адресою
e-mail: mer_boyarka@ukr.net
або залишити інформацію
у будь-який час
за телефоном 42-246

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30