19.09.2017



Про встановлення розмірів плати за навчання в Боярській міській дитячій школі мистецтв на 2017-2018 навчальний рік та затвердження Положення про порядок оплати та надання пільг по оплаті за навчання

Про затвердження Положення про орган приватизації житлового фонду, який перебуває у комунальній власності територіальної громади міста Боярка

Про затвердження плану роботи виконкому на ІУ квартал 2017 року

Про затвердження нового складу адміністративної комісії

Про видалення аварійно-небезпечних дерев в м. Боярка які несуть загрозу життю та здоров’ю жителів міста, а також санітарну очистку, кронування і обрізку зелених насаджень.

Про встановлення велосипедної парковки по вул. М. Грушевського, 39 в м. Боярки

Про розміщення інформаційних стендів щодо військової служби в Україні на зупиночних комплексах м. Боярка

Про затвердження норми накопичення твердих побутових відходів на одного мешканця в рік та затвердження щільності твердих побутових відходів по м. Боярка для КП «БГВУЖКГ»

Про погодження ФО – П Завойській В.М. тимчасової виїзної торгівлі кавою (кава-машина) під час святкування Дня міста за адресою: м. Боярка, вул. Молодіжна, 5 –Б (стадіон «Зеніт»)

Про погодження ФО – П Бернадському В.Б. тимчасової виїзної торгівлі продуктами харчування (шашлик, б/а напої, кава, чай) під час святкування Дня міста за адресою: м. Боярка, вул. Молодіжна, 5 –Б (стадіон «Зеніт»)

Про погодження ФО – П Абраамян В.Б. тимчасової виїзної торгівлі продуктами харчування (шашлик, напої) під час святкування Дня міста за адресою: м. Боярка, вул. Молодіжна, 5 –Б (стадіон «Зеніт»)

Про погодження ФО – П Шовкоплясу С.М. тимчасового розміщення дитячого розважального майданчику та тимчасової виїзної торгівлі (попкорн, солодка вата, повітряні кульки, дитяча гра «Дартс»)під час святкування Дня міста за адресою: м. Боярка, вул. Молодіжна, 5 –Б (стадіон «Зеніт»)

Про погодження ФО – П Сіваку Б.Й. тимчасової виїзної торгівлі продуктами харчування (шашлик, ковбаски, чай, кава) під час святкування Дня міста за адресою: м. Боярка, вул. Молодіжна, 5 –Б (стадіон «Зеніт»)

Про погодження ФО – П Лизогубовій О.М. тимчасової виїзної торгівлі попкорном, солодкою ватою, кульками, дитячими іграшками, «Дартс» під час святкування Дня міста за адресою: м. Боярка, вул. Молодіжна, 5 –Б (стадіон «Зеніт»)

Про погодження ФО – П Васькевичу В.П. тимчасової виїзної торгівлі шашликом, напоями, аквагрим під час святкування Дня міста за адресою: м. Боярка, вул. Молодіжна, 5 –Б (стадіон «Зеніт»)

Про погодження ФО – П Кокоту В.Л. тимчасової виїзної торгівлі продуктами харчування (шашлик, піца, напої) під час святкування Дня міста за адресою: м. Боярка, вул. Молодіжна, 5 –Б (стадіон «Зеніт»)

Про погодження ФО-П Плеханову В.В. розміщення кафе «Теревені» та встановлення режиму роботи в орендованому приміщенні за адресою: м. Боярка, вул. Хрещатик, 2Т

Про погодження ФО-П Рибаченко М.В. розміщення магазину одягу «Mariya Nikole» та встановлення режиму роботи в орендованому приміщенні за адресою: м. Боярка, вул. Б. Хмельницького, 67А

Про погодження ФО-П Горенку В.І. розміщення магазину «Житниця» та встановлення режиму роботи в орендованому приміщенні за адресою: м. Боярка, вул. Білогородська, 51, корп.5

Про надання дозволу ГО «КС «ТРІУМФ» на проведення всеукраїнської виставки собак всіх порід «Боярка 2017» за адресою: м. Боярка, вул. Соборності, 36

Про погодження ФО – П Абасову Р.І. тимчасової виїзної торгівлі (овочі, фрукти) за адресою: м. Боярка, вул. Маяковського, 2 (біля магазину «Фора»)

Про погодження ФО – П Зозуленку С.О. тимчасової виїзної торгівлі з причепів (кава, чай, фреші, квас)

Про погодження ФО-П Євтушенко А.К. розміщення кав’ярні та встановлення режиму роботи за адресою: м. Боярка, вул. Білогородська (біля будинку № 64)


Календар

«    Травень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31