РОЗПОЧАТО ЧЕТВЕРТУ ХВИЛЮ МОБІЛІЗАЦІЇ

23-01-2015, 13:14

РОЗПОЧАТО ЧЕТВЕРТУ ХВИЛЮ МОБІЛІЗАЦІЇ
22 січня відбулося засідання міського штабу з питань координації надання допомоги військовослужбовцям АТО та їхнім родинам. На початку міський голова Тарас Добрівський поінформував присутніх про те, 20 січня в. о. голови Києво-Святошинської РДА Мирослава Смірнова провела нараду з питань мобілізації в районі. Під час наради було обговорено питання щодо пропагування мобілізаційних процесів та дій Української армії, надання допомоги пораненим та полоненим внаслідок військових дій у зоні АТО, співпраці з волонтерами, а також щодо створення єдиного координаційного органу.
Ці питання було розглянуто і на засіданні міського штабу. Головна тема – початок першого етапу четвертої хвилі мобілізації.
Про роботу на теренах Боярки доповів начальник військово-облікового столу Анатолій Стороженко. За його словами, повістки про мобілізацію повинні отримати 114 боярчан. Із врученням 31 повістки виникли проблеми. Чоловіки, які підлягають мобілізації, переховуються, родичі не повідомляють про їх місцезнаходження. Кількість добровольців значно зменшилась.
Вирішено залучити до роботи по мобілізації дільничних інспекторів міліції. Адже ухиляння від виконання військового обов’язку – це серйозне правопорушення. У роботі засідання штабу взяли участь представники самооборони та волонтери, які займаються збором продуктів та матеріальної допомоги. «Люди вже втомилися та виснажилися, а допомога потрібна постійно», – зауважила волонтерка Альона Суслова.
«Так, нам потрібен запас усього необхідного, щоб не доводилося працювати «з коліс», – підтримав волонтерів міський голова Тарас Добрівський. – Мені доводилось відвідувати військовий госпіталь. Під час спілкування з воїнами розумієш, наскільки нині серйозна ситуація для усієї країни. А коли виходиш з дверей госпіталю, то бачиш, що мирне населення абсолютно не розуміє загрози, живе своїм життям і навіть не думає про те, що в цей час хтось гине на сході України», – наголосив Тарас Добрівський.
РОЗПОЧАТО ЧЕТВЕРТУ ХВИЛЮ МОБІЛІЗАЦІЇ
РОЗПОЧАТО ЧЕТВЕРТУ ХВИЛЮ МОБІЛІЗАЦІЇ

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31