ВШАНУВАЛИ ВОЛОДИМИРА САМІЙЛЕНКА

3-02-2015, 17:08

ВШАНУВАЛИ ВОЛОДИМИРА САМІЙЛЕНКА
Традиційне вшанування видатного українського поета, сатирика, драматурга та перекладача Володимира Самійленка відбулося біля могили поета на Будаївському городищі у Боярці.
Чергова річниця з дня народження Володимира Самійленка випала на буремний час у житті України. Наша держава бореться за свою суверенність та незалежність з ордами російських найманців та терористів.
Найкращі сини України відстоюють державні цінності зі зброєю у руках. Тож не випадково, що саме цього дня окрім представників інтелігенції та митців Боярки у мітингу взяв участь лейтенант Андрій Назаренко. Молодий чоловік щойно отримав високу нагороду – Орден «За мужність» – з рук Президента України Петра Порошенка.
Україна та наш народ впродовж тривалого часу пройшли героїчний шлях від самоусвідомлення до практичної боротьби із внутрішніми ворогами, які поступово намагалися зруйнувати здобутки багатьох поколінь патріотів. І тепер бореться з підступним зовнішнім ворогом, який прагне стерти з лиця землі саме поняття України.
Надія нації – молоді люди, які не стоять осторонь, – достойні сини рідного краю вклоняються пам’яті справжніх патріотів і несуть далі синьо-жовте знамено нашої свободи та незалежності. «Сьогодні особливий день, – сказала заслужений журналіст України, депутат Боярської міської ради Ніна Харчук. – До Самійленка прийшов справжній герой, ніби уособлення молодої майбутньої України.
Ніна Феодосіївна повідомила, що зроблено подання на присудження щорічної премії імені Володимира Самійленка патріоту, лікареві-хірургу Володимиру Вітюку.
Цього дня біля могили Самійленка своїми думками поділилися і Володимир Вітюк, і директор Боярського краєзнавчого музею Любов Кравченко, і поетеса Тетяна Володай.

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30