ЗАПЛАНОВАНО ПРОВЕСТИ ВЕЧІР ПАМ’ЯТІ РУСЛАНА ГОРОБЦЯ

19-03-2015, 19:32

ЗАПЛАНОВАНО ПРОВЕСТИ ВЕЧІР ПАМ’ЯТІ  РУСЛАНА ГОРОБЦЯ
18 березня міський голова Тарас Добрівський провів нараду з приводу організації та проведення вечора пам’яті відомого композитора, боярчанина Руслана Горобця.
«Скоро мине рік, як залишив цей світ наш неординарний земляк, – звернувся до присутніх членів організаційного комітету міський голова. – Ідея щодо проведення вечора пам’яті вже неодноразово озвучувалася багатьма з вас. І я вдячний усім, хто сьогодні прийшов, щоб обговорити цей захід. На розгляд оргкомітету було запропоновано дату й місце його проведення – 19 червня (день народження Руслана Горобця) у Боярській гімназії. Координатором проведення заходу обрано директора Будинку культури Тетяну Іванову».
Йшлося про максимально широке залучення інтересу виконавців та громадськості до цього вечора, щоб доробок Руслана Горобця прозвучав у виконанні якомога ширшого кола артистів як української так і російської естради.
Прозвучали пропозиції щодо проведення вечора пам’яті 20 червня на великій сцені під відкритим небом, але такий концерт залежатиме від погодних умов.
Члени оргкомітету обмінялись думками, визначили завдання для кожного. Тетяна Іванова запропонувала для проведення репетицій сцену та апаратуру Будинку культури. Також одне з основних завдань – розподілити пісні Руслана Горобця між потенційними виконавцями.
«Дуже важливо, щоб на цьому концерті була представлена уся вокальна Боярка, – наголосив Тарас Добрівський. – Адже у нас багато прекрасних відомих співаків: Віталій Свирид, Сергій Мороз, Ольга Шаніс, юні вокалісти ЦТМ «Оберіг» та багато інших».
ЗАПЛАНОВАНО ПРОВЕСТИ ВЕЧІР ПАМ’ЯТІ  РУСЛАНА ГОРОБЦЯ
ЗАПЛАНОВАНО ПРОВЕСТИ ВЕЧІР ПАМ’ЯТІ РУСЛАНА ГОРОБЦЯ

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30