ГУРТОМ ЗУПИНИМО ЗЛОДІЇВ

22-07-2015, 12:32

Питання крадіжок у нашому місті було порушено під час наради, яку 21 липня провів міський голова Тарас Добрівський.
Широкого розголосу набула інформація щодо ряду крадіжок на об’єктах водоканалу, які відбулись впродовж березня-червня. Аби запобігти пограбуванням, проводиться ряд заходів. Зокрема, встановлення відеокамер у визначених місцях, особливо на в’їзді та виїзді з міста. Нині встановлено вже три камери.
Міський голова Тарас Добрівський закликає жителів Боярки не бути байдужими до того, що відбувається, та при виявленні підозрілих осіб звертатися за номером 102 або ж за номером міської ради: 42-246 (цілодобово). Він також наголосив, що слід бути пильними у нічний час, коли відбувається найбільша кількість крадіжок. Міський голова вже дав доручення керівнику КП «БГВУЖКГ» простежити, щоб кожна вулиця вночі освітлювалася. До речі, з приводу вуличного освітлення слід звертатися до аварійно-диспетчерської служби за тел.: 40-357.
Також було порушено питання щодо розширення патрульної служби та створення велопатрулів.
У нараді взяв участь старший інспектор сектора охорони громадського порядку Києво-Святошинського РВ ГУМВС України у Київській області Володимир Макаров, який зазначив, що кількість випадків телефонного шахрайства – «нічних дзвінків» – зменшилась. Інспектор наголосив, що громадянам не слід перераховувати гроші за сумнівні послуги і товари на підозрілі реквізити. І звернув увагу, що попередження про заборгованість мають приходити офіційним листом поштою, але в жодному разі не смс-повідомленням!
Володимир Макаров також зазначив, слід звертати увагу на підозрілих осіб у військовому чи схожому на нього одязі, особливо, коли вони намагаються приховати обличчя.
Заступник начальника райвідділу міліції Василь Кавун нагадав жителям міста, що вчасне повідомлення про злодіїв та підозрілих осіб сприятиме оперативному виявленню правопорушників. Він наголосив, що легальних підприємств зі збору металобрухту в нашому місті немає. Також закликав громадян повідомляти про факти виявлення грального бізнесу.
Тарас Добрівський попросив виконавчого директора найпоширенішого таксі міста Боярка «Десятка» Олега Мандрикіна звертати увагу на випадки порушень та на підозрілу поведінку громадян.
Тож не будьте байдужими, повідомляйте про порушення. Очистимо від шахрайства наше місто разом.

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Май 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31