НОВОСІЛЛЯ «НЕВІДКЛАДНОЇ»

13-08-2015, 09:03

НОВОСІЛЛЯ «НЕВІДКЛАДНОЇ»
12 серпня своє новосілля відсвяткувало Відділення невідкладної медичної допомоги Комунального закладу «Києво-Святошинський центр первинної медико-санітарної допомоги».
Нове приміщення – колишня молочна кухня – знаходиться у центрі Боярки по вул. Білогородській, 21. Медиків з новосіллям привітала голова Києво-Святошинської райдержадміністрації Мирослава Смірнова, керівник відділу охорони здоров’я РДА Микола Ляшенко, а також міський голова Боярки Тарас Добрівський.
Під час урочистостей Мирослава Смірнова подякувала медичним працівникам за віддане служіння людям, а також нагородила подяками медиків та благодійників, які підтримують медичну галузь району. Її відвідини Боярки завершились у ЦРЛ Києво-Святошинського району.
Як повідомив головний лікар Центру Олег Ткаченко, попереднім місцем дислокації відділення невідкладної допомоги було приміщення тубдиспансеру в історичній частині Боярки. Політичне рішення щодо відкриття відділення невідкладної саме там, на жаль, не було підкріплене матеріально-технічними умовами. Тому головний лікар радіє новосіллю. У приміщенні колишньої молочної кухні світло, затишно і досить просторо.
Як повідомила «Боярка-інформ» диспетчер швидкої Анюта Герасименко, колектив медичних працівників практично не змінився, серед них: 27 фельдшерів і вакантне місце лікаря. Щодо апаратури, то вона теж, на жаль, не оновилась. Відділення має 2 машини швидкої допомоги.
Відділення невідкладної окрім Боярки має підстанції ще й у Горенці, Милій та Хотові. Кожна з підстанцій забезпечена однією машиною. Таким чином первинною невідкладною медичною допомогою охоплюється весь район.
НОВОСІЛЛЯ «НЕВІДКЛАДНОЇ»
НОВОСІЛЛЯ «НЕВІДКЛАДНОЇ»
НОВОСІЛЛЯ «НЕВІДКЛАДНОЇ»
НОВОСІЛЛЯ «НЕВІДКЛАДНОЇ»
НОВОСІЛЛЯ «НЕВІДКЛАДНОЇ»
НОВОСІЛЛЯ «НЕВІДКЛАДНОЇ»
НОВОСІЛЛЯ «НЕВІДКЛАДНОЇ»

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Май 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31