ЧИЮ ВУЛИЦЮ НЕ ВІДРЕМОНТУЮТЬ?

14-08-2015, 21:07

ЧИЮ ВУЛИЦЮ НЕ ВІДРЕМОНТУЮТЬ?
На округах у «принципових» депутатів дороги ремонтувати не будуть. Такий висновок можна зробити після завершення 62 та 63 позачергових сесій Боярської міської ради. Обидві сесії відбулися впродовж одного тижня 11 та 14 серпня. Причина скликання, за словами міського голови Тараса Добрівського, – необхідність розподілити кошти, які з’явились після перевиконання бюджету.
На розгляд депутатів 11 серпня було винесено ряд пропозицій щодо змін до бюджету. Частину питань – програми «Турбота», розвиток спорту, «Безпечне місто» депутати підтримали. Суперечки виникли навколо виділення коштів на капітальний ремонт доріг міста. А присутні активісти запропонували спрямувати ці кошти на реконструкцію водопровідних мереж.
Аргументи щодо тривалої процедури розробки проектів, отримання експертизи та декларації на виконання робіт, а зрештою виділення коштів до уваги не було прийнято. В той час, коли вся необхідна документація на капітальний ремонт доріг уже підготовлена. Компромісне рішення полягало у перенесенні розгляду питання на наступну сесію.
І ось 14 серпня депутати знову зібрались у міській раді на чергову позачергову сесію. Два дні депутатських перемовин дозволили досягти певної згоди щодо більшості питань для спрямування коштів. У бюджеті постарались передбачити видатки і на ремонт водопроводу, і на розробку проектів для комунальних підприємств, і на ремонт доріг по всьому місту.
Депутат Анатолій Матейко перед розглядом бюджетного питання висловив свою точку зору щодо необхідності максимально прозорого проведення тендерних процедур. А також сприяти тому, щоб дороги в місті ремонтували підрядні організації, які розташовані на території нашого району. А до цього часу гроші на ремонт доріг не виділяти.
Перша спроба проголосувати бюджетні пропозиції пакетом успіхом не увінчалась. Депутати почали голосувати за кожну пропозицію окремо. У результаті депутатських дебатів на межі фізичної конфронтації вирішено виділити кошти на капітальний ремонт водопроводу по вул. Б. Хмельницького, а також на капітальний ремонт доріг міста. Це стосується вулиць: Лінійної (від Гоголя до 40 років Жовтня), Комсомольської, Лисенка, Дзержинського, Д. Бєдного, Польової, Сагайдачного.
Кошти на ремонт площі Михайлівської, вулиці Хрещатик, перехрестя Волгоградської та 40 років Жовтня, Лермонтова – не ремонтуватимуть, бо голосів не вистачило.
ЧИЮ ВУЛИЦЮ НЕ ВІДРЕМОНТУЮТЬ?
ЧИЮ ВУЛИЦЮ НЕ ВІДРЕМОНТУЮТЬ?
ЧИЮ ВУЛИЦЮ НЕ ВІДРЕМОНТУЮТЬ?

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Май 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31