ДПІ У КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКОМУ РАЙОНІ ПОВІДОМЛЯЄ:

17-11-2015, 12:59

ДО ВІДОМА ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ
Головне управління ДФС у Київській області оголошує конкурс для суб’єктів господарювання щодо формування Єдиного реєстру суб’єктів господарювання, які можуть здійснювати реалізацію безхазяйного майна та майна, що переходить у власність держави на 2016 рік. Засідання конкурсної комісії відбудеться 18 грудня 2015 року у приміщенні ГУ ДФС у Київській області.
Для участі у конкурсі до 07 грудня 2015 року суб’єкти господарювання подають такі документи:
- заяву про включення до Єдиного реєстру із зазначенням вартості власного капіталу, кількості працівників, наявності офіційної сторінки або електронної адреси в мережі Інтернет;
- копію свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи (копію виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців);
- копію довідки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ);
- копію установчого документа, засвідчену суб’єктом господарювання;
- копію витягу з реєстру платників податку на додану вартість;
- довідку про відсутність податкового боргу;
- копії ліцензій на право здійснення окремих видів господарської діяльності (за наявності);
- довідку про власні складські приміщення або копію договору оренди складських приміщень у тому регіоні, де подається заява;
- довідки з установ банків про відкриті поточні рахунки у національній валюті України;
- копії документів, які підтверджують можливість проведення біржових торгів (свідоцтво про реєстрацію (акредитацію) члена біржі, власника біржового місця, брокерської контори);
- баланс або фінансовий звіт суб’єкта малого підприємництва та звіт про фінансові результати за останній звітний період, що передує даті подачі документів.
Документи для участі у конкурсі приймаються за адресою: 03680, м. Київ, вул. Народного Ополчення, 5-а, кім. 602. Контактний телефон для довідок з питань проведення конкурсу 0 (44) 200-37-29.

ДО УВАГИ ВЛАСНИКІВ ЕЛЕКТРОННИХ ЦИФРОВИХ ПІДПИСІВ
Останнім часом Державною фіскальною службою України фіксуються випадки незаконного використання невідомими особами електронного цифрового підпису (далі – ЕЦП) суб’єктів господарювання під час реєстрації податкових накладних.
Для протидії шахраям та з метою захисту законних інтересів платників податків Акредитованим центром сертифікації ключів ІДД ДФС вимушено введені деякі тимчасові обмеження під час обслуговування заявників, у тому числі щодо території реєстрації для юридичних осіб, умов представництва в АЦСК ІДД ДФС тощо.
Окрім того, за результатами засідань спільної робочої групи з розробки проектів нормативно-правових актів у сфері ЕЦП, учасниками якої є представники Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, Центрального засвідчувального органу Міністерства юстиції України, Акредитованого центру сертифікації ключів ІДД ДФС та інших АЦСК, було надано пропозиції щодо посилення процедур ідентифікації та реєстрації заявників під час надання послуг ЕЦП акредитованими центрами сертифікації ключів.
Звертаємо увагу, що безпека використання послуг ЕЦП також залежить від дотримання умов захисту та зберігання особистого ключа ЕЦП його власником. Особистий ключ ЕЦП повинен зберігатися у таємниці, його передавання іншим особам заборонено.

ЗВІТУЙТЕСЬ В ЕЛЕКТРОННОМУ ВИГЛЯДІ
Державна податкова інспекція у Києво-Святошинському районі звертає увагу, що платники податків, які отримали ключі електронного цифрового підпису від Акредитованого центру сертифікації ключів, мають можливість подавати звітність в електронному вигляді, в тому числі з єдиного соціального внеску.
Подання звітності в електронній формі має багато очевидних переваг. Серед основних переваг подання звітності в електронному вигляді варто виділити економію робочого часу та коштів на придбання бланків звітності, оперативне відстеження змін до форм звітності, уникнення втрат часу на черги при поданні звітності тощо.
Для електронного звітування платникам потрібно завантажити відповідне програмне забезпечення та отримати електронний цифровий підпис, який надається безкоштовно.
Для отримання ключів електронного цифрового підпису потрібно звернутись до Акредитованого центру сертифікації ключів інформаційно-довідкового департаменту ДФС, який знаходиться за адресою: м. Київ-151, вул. Народного ополчення, буд. 5-а, каб. 23. Телефон: (044) 200-37-61. Реєстрація користувачів: пн - чт з 9:00 до 18:00, пт з 9:00 до 16:45, обідня перерва: з 13:00 до 13:45.
Інформацію щодо необхідних документів для отримання ключів електронного цифрового підпису можна знайти на офіційному інформаційному ресурсі Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС за електронною адресою http://acskidd.gov.ua/.

ЦЕНТРОМ ОБСЛУГОВУВАННЯ ПЛАТНИКІВ НАДАНО ПОНАД 11 ТИС. АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ
За 10 місяців 2015 року Центром обслуговування платників ДПІ у Києво-Святошинському районі було надано 11730 адміністративних послуг.
Найчастіше серед наданих адміністративних послуг – це видача картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки. За 10 місяців поточного року фізичним особам-платникам податків було надано 4341 тисячі таких послуг, а це складає 37% від загальної кількості наданих послуг.
Також зареєстровано 803 платники єдиного податку. Видано 139 довідок про подану декларацію про майновий стан і доходи.
Нагадаємо, що ЦОП ДПІ у Києво-Святошинському районі, в якому надається комплекс адміністративних, консультативних та інформаційних послуг знаходиться за адресою: 08132, Київська обл., Києво-Святошинський район, м. Вишневе, вул. Ломоносова, 34. Факс: (044) 406-09-47. Телефон (044) 406-00-16. Години прийому: з понеділка по п’ятницю з 09-00 до 13-00 год.; 13-45 до 18-00 год. (у п’ятницю – до 16-45 год.).

ЗВЕРНЕННЯ НА СЕРВІС «ПУЛЬС»
Продовжує роботу сервіс «Пульс». З початку поточного року на сервіс «Пульс» від платників Києво-Святошинського району надійшло 148 зверненнь.
Найчастіше питання, які порушували у своїх звереннях заявники, були пов’язані з роботою органів ДФС (27 звернень), звітністю та реєстрацією накладних (91 звернення), перевіркою СГ (2 звернення), реєстрацією платником ПДВ (5 звернень), реєстрацією платником єдиного податку (3 звернення), системою електронного адміністрування ПДВ (18 звернень).
Всі звернення розглядаються своєчасно, протягом 3-х робочих днів, а у випадках, якщо вирішення питання заявника суперечить нормам чинного законодавства, йому надається обґрунтоване роз’яснення з посиланням на норми таких законодавчих актів.

101 ЗАПИТ НА ПУБЛІЧНУ ІНФОРМАЦІЮ НАДІЙШЛО ДО ДПІ У КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКОМУ РАЙОНІ
За 10 місяців поточного року на адресу ДПІ у Києво-Святошинському районі надійшло 87 запитів на публічну інформацію від юридичних осіб, 9 запитів від громадян та 5 запитів від органів виконавчої влади як розпоряднику інформації.
Відповіді на запити було надано у встановлені діючим законодавством терміни, протягом п'яти робочих днів з дня отримання запиту.
Отримати публічну податкову інформацію може кожен бажаючий, надіславши листа-запита за адресою: 08132, Київська обл., Києво-Святошинський район, м. Вишневе, вул. Ломоносова, 34 (на конверті вказувати «Публічна інформація»); або на електронну адресу: kyivobl.dpi1013@sfs.gov.ua; факс: (044) 406-09-47 чи зателефонувавши на (044) 406-00-16 в робочий час: з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 13:00; 13:45 до 18:00 (у п’ятницю – до 16:45 год.).

З ПОЧАТКУ РОКУ ДО ДПІ У КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКОМУ РАЙОНІ ЗВЕРНУЛИСЯ 38 ГРОМАДЯН
За січень - жовтень 2015 року до ДПІ у Києво-Святошинському районі надійшло 6 письмових зверненнь від громадян. За аналогічний період 2014 року відповіді на письмові звернення отримали 20 громадян. Відповіді на письмові звернення, надані у встановлені законодавством терміни
Керівниками податкової проведено 32 особистих прийоми громадян.
Під час особистих прийомів найчастіше громадяни порушували питання щодо контрольно-перевірочної роботи, роз’яснення податкового законодавства та податкової політики.
Порушень під час розгляду звернень громадян не зафіксовано.

НА КИЇВЩИНІ ВИКРИТІ ОБОРУДКИ З ПОДАТКОМ НА ДОХОДИ ФІЗИЧНИХ ОСІБ НА ДЕРЖАВНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ
Фахівцями ГУ ДФС у Київській області спільно з працівниками органів Прокуратури, в ході проведення документальної позапланової перевірки державного підприємства, виявлені та підтверджені документально факти утримання та неперерахування до бюджету протягом двох років сум податку з доходів фізичних осіб. Всього підприємством до бюджету не було перераховано більше 370 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб з виплачених громадянам доходів.
Результатом спільних дій стало викриття оборудок з доходами фізичних осіб держпідприємством та додаткові нарахування податку на доходи фізичних осіб, пені та штрафних санкцій в сумі понад 500 тис. гривень.
Наразі тривають слідчі дії по факту порушення податкового законодавства та по факту нецільового використання бюджетних коштів державним підприємством.

НА КИЇВЩИНІ ПІДРОЗДІЛИ ПОДАТКОВОГО АУДИТУ ДОДАТКОВО ЗАБЕЗПЕЧИЛИ ПОПОВНЕННЯ БЮДЖЕТУ МАЙЖЕ НА 115 МЛН. ГРИВЕНЬ
Протягом січня-жовтня підрозділами податкового аудиту Київської області проведено 724 документальні перевірки, в тому числі 151 планову та 573 позапланових перевірок.
За наслідками проведених планових та позапланових перевірок за 10 місяців донараховано 2,8 млрд.грн. податкових зобов’язань, що на 1,5 млрд.грн. перевищує минулий рік.
Із загальних донарахованих податкових зобов’язань узгоджено 126,5 млн. гривень. З яких, за результатами застосування процедури податкового компромісу забезпечено надходження до державного бюджету 24 млн. гривень.
В січні-жовтні проведено також 2217 фактичних перевірок платників податків, які здійснюють діяльність у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг. За їх результатами донараховані штрафні санкції на 5,8 млн. грн., що більше минулорічного на 1,5 млн.грн. або на 36 % .

НА КИЇВЩИНІ ВИЯВЛЕНО ПІДПІЛЬНЕ ВИРОБНИЦТВО ПІДАКЦИЗНИХ ТОВАРІВ
В рамках проведення операції «Акциз-2015», у Броварському районі співробітниками оперативного управління ГУ ДФС у Київській області виявлено виробництво спиртовмісної рідини без документів дозвільного характеру на даний вид діяльності.
В ході проведених заходів встановлено, що громадянин «К», маючи дозвіл на виробництво технічної рідини з етилового спирту, фактично здійснював виробництво харчової рідини з метилового спирту.
З незаконного обігу вилучено спиртовмісну рідину у кількості 24,7 тис. літрів (2466,9 дал.) орієнтовною вартістю 527,5 тис. гривень.
У відношенні громадянина «К» складено протокол про адміністративне правопорушення.

НА КИЇВЩИНІ ВИЯВЛЕНО ФАКТ УХИЛЕННЯ ВІД ОПОДАТКУВАННЯ 4,5 МЛН. ГРН. ДОХОДІВ ВІД ПРОДАЖУ ЗОЛОТА
Працівниками ГУ ДФС у Київській області встановлено, що житель одного з сіл Бориспільського району здійснив продаж 100 злитків золота в ПАТ «Державний ощадний банк України» загальною вагою 10 кг (322 тройські унції) та отримав 4,5 млн. гривень.
Громадянин не задекларував свої отримані доходи подавши декларацію про майновий стан і доходи до податкової інспекції за місцем реєстрації. В результаті громадянину нараховані до сплати в бюджет 966 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб.
Також по факту виявлення «тіньових» доходів громадянина без сплати податку на доходи фізичних осіб, працівниками слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Київській області відкрито кримінальне провадження щодо наявності в діяннях громадянина складу кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.212 Кримінального кодексу України.

НА КИЇВСЬКІЙ МИТНИЦІ ДФС УПЕРЕДЖЕНО ФАКТ НЕЗАКОННОГО ВВОЗУ 25 000 ДОЛАРІВ США
Громадянин Туреччини намагався ввезти приховану валюту через пункт пропуску «Бориспіль». Пасажир самостійно обрав спрощену систему митного оформлення - «зелений коридор», чим заявив, що переміщувані ним через митний кордон України товари не підлягають письмовому декларуванню, оподаткуванню митними платежами, не підпадають під встановлені законодавством заборони та обмеження щодо вивезення за межі митної території України.
Після проходження «зеленого коридору», під час огляду особистих речей, виявлено 17850 доларів США та 11120 євро у паперовому конверті, що знаходився під підкладкою валізи. Також пасажир повідомив, що має ще 2050 доларів США у гаманці, в кишені одягнених брюк.
З загальної суми переміщуваних валютних коштів іноземцю пропущено 2050 доларів США. Валюта у сумі 17850 доларів США та 11120 євро, яка переміщувалась з приховуванням від митного контролю, затримана згідно з протоколом про порушення митних правил до винесення судом рішення у справі.

ВКЛЮЧЕННЯ ПОДАТКОВИХ НАКЛАДНИХ ДО СКЛАДУ ПОДАТКОВОГО КРЕДИТУ
Законом України від 16 липня 2015 року № 643-VII «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення адміністрування податку на додану вартість», який набув чинності 29.07.2015, зокрема, змінено норми Податкового кодексу України (далі - Кодекс), які визначають терміни включення до складу податкового кредиту податкових накладних, отриманих від постачальників та зареєстрованих в Єдиному реєстрі податкових накладних (далі – ЄРПН).
Податковий кредит звітного періоду визначається виходячи з договірної (контрактної) вартості товарів/послуг та складається з сум податків, нарахованих (сплачених) платником податку за ставкою, встановленою пунктом 193.1 статті 193 Кодексу, протягом такого звітного періоду.
У випадку, якщо платник податку не включив у відповідному звітному періоді до податкового кредиту суму податку на додану вартість на підставі отриманих податкових накладних, зареєстрованих в ЄРПН, таке право зберігається за ним протягом 365 календарних днів з дати складання податкової накладної (п. 198.6 ст. 198 Кодексу).
Таким чином, сума ПДВ, зазначена у податковій накладній (складеній як до 29.07.2015, так і після цієї дати), яка була своєчасно зареєстрована в ЄРПН, може бути включена до складу податкового кредиту протягом 365 календарних днів з дати складання такої податкової накладної.
До набрання чинності зазначеного вище Закону податкові накладні, складені за операціями з постачання товарів/послуг та своєчасно зареєстровані в ЄРПН, включалися до податкового кредиту того податкового (звітного) періоду, на який припадала дата їх складання.

НА КИЇВЩИНІ ЗАРЕЄСТРОВАНО МАЙЖЕ НА 2,6 ТИСЯЧІ БІЛЬШЕ НОВИХ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НІЖ ТОРІК
На обліку територіальних органів ГУ ДФС у Київській області перебуває 156 тис. платників. З них, понад 57 тис. юридичних осіб та більше 98 тис. фізичних осіб – підприємців.
З початку року зареєстровано майже 11 тис. новостворених суб’єктів господарської діяльності, за відповідний період минулого року – понад 8 тисяч.
За 10 місяців платниками податку на додану вартість зареєстровано більше 13 тисяч платників, в аналогічному періоді 2014 року майже 11 тисяч.
На обліку в територіальних органах ГУ ДФС у Київській області перебуває близько 174 тисяч платників єдиного соціального внеску. З них більше 56 тис. юридичних осіб та понад 117 тис. фізичних осіб - підприємців.
З початку року у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків зареєстровано 462 особи, з яких 415 іноземці. Протягом жовтня - 64 особи, з них 60 іноземців.

В ЕЛЕКТРОННОМУ ВИГЛЯДІ ЗВІТУЮТЬ 92,3 % ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ КИЇВЩИНИ
Станом на 1 листопада до органів ГУ ДФС у Київській області подали звітність в електронному вигляді за вересень з податку на додану вартість – 100 % платників. У минулому році за аналогічний період - 97,5 %. З податку на прибуток підприємств відзвітували в електронному вигляді 72,6 % платників, у 2014 році – 90,8 %, по єдиному податку 53,2 % платників, у минулому році – 50,4 %, з акцизного податку 71 % платників, за вересень 2014 року – 73,5 %, з податку на землю 67,2 % платників, за 2014 рік – майже 68 %.
Декларації про майновий стан і доходи подали в електронному вигляді 12,2 % платників, в минулому році – 11,2 %.

ДО ПИТАННЯ ВКЛЮЧЕННЯ ДО СКЛАДУ ПОДАТКОВОГО КРЕДИТУ ПОДАТКОВОЇ НАКЛАДНОЇ, ЯКА НЕ БУЛА ДО НЬОГО ВКЛЮЧЕНА В ПОДАТКОВОМУ ПЕРІОДІ ЇЇ СКЛАДАННЯ/РЕЄСТРАЦІЇ
Належним чином складена та зареєстрована в Єдиному реєстрі податкових накладних протягом 180 днів податкова накладна, яка не була включена до складу податкового кредиту в податковому періоді її складання/реєстрації та з дати складання якої не минуло 365 днів, може бути включена до складу податкового кредиту в наступних звітних (податкових) періодах протягом 365 календарних днів з дати її складання шляхом відображення сум податку на додану вартість в розділі II «Податковий кредит» податкової декларації з ПДВ.
Так, відповідно до п. 198.2 ст. 198 Податкового кодексу України датою віднесення сум податку до податкового кредиту вважається дата тієї події, що відбулася раніше: дата списання коштів з банківського рахунка платника податку на оплату товарів/послуг; дата отримання платником податку товарів/послуг.
Слід зауважити, що з урахуванням змін, внесених до п. 198.6 ст. 198 Податкового кодексу України, з 29.07.2015 діє норма, згідно з якою у разі, якщо платник податку не включив у відповідному звітному періоді до податкового кредиту суму податку на додану вартість на підставі отриманих податкових накладних, зареєстрованих в Єдиному реєстрі податкових накладних, таке право зберігається за ним протягом 365 календарних днів з дати складення податкової накладної.
Відповідне питання – відповідь розміщено у підкатегорії 101.16 категорії 101 Бази знань, що знаходиться на сервісі «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс» офіційного веб-порталу ДФС України.
Крім того, більш детальна інформація міститься у листі ДФС від 07.08.2015 № 29163/7/99-99-19-03-02-17 "Про зміни в порядку складання та реєстрації податкових накладних", з яким також можна ознайомитись на офіційному веб-порталі ДФС (http://sfs.gov.ua/baneryi/podatkovi-zmini-2015/elektronne-administruvannya-pdv/63867.html).

ПІДРОЗДІЛ ДФС УКРАЇНИ «ФАНТОМ» ВИКРИВ СХЕМУ УХИЛЕННЯ ВІД СПЛАТИ ПОДАТКІВ НА АЗС
Підрозділом податкової міліції ДФС України «Фантом» в ході реалізації оперативної інформації в Станиці Луганській було викрито протиправну діяльність АЗС, на якій здійснювався продаж палива через два касових апарата.
Один з реєстраторів був офіційно зареєстрований, інший – «сірий», знятий з обліку у 2013 році.
Згідно з офіційно оформленим касовим апаратом щоденна виручка АЗС становила 200 гривень. Водночас, як з’ясувалося, за «сірим» апаратом, звітність з якого не подавалась, з початку року було реалізовано палива на 1,6 млн. грн.
Внаслідок застосовування такої схеми державний бюджет недоотримав понад 350 тис. грн. податків.
Тривають перевірочні заходи.

З ПОЧАТКУ РОКУ СПЛАЧЕНО 148,7 МЛРД. ГРН. ЄДИНОГО ВНЕСКУ
За січень-жовтень 2015 року фіскальні органи забезпечили надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на суму 148,7 млрд. грн. Порівняно з відповідним періодом минулого року сплата внеску зросла на 955,8 млн. грн.
Зокрема, у жовтні надійшло 16,7 млрд. грн., що на 1,8 млн. грн. перевищує аналогічний показник 2014 року.
Нагадуємо, що єдиний внесок засобами програмного забезпечення автоматично розподіляється Державною казначейською службою України за видами загальнообов’язкового державного соціального страхування відповідно до визначених пропорцій та перераховується за призначенням – на рахунки, відкриті в Державній казначейській службі на ім’я фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування і пенсійного страхування.

ДФС ПРОДОВЖУЄ БОРОТЬБУ З ТІНЬОВИМ БІЗНЕСОМ
Детінізація економіки стала головною тематикою прес-конференції Голови ДФС Романа Насірова та Першого заступника Голови ДФС Сергія Білана, яка відбулась у прес-центрі Кабінету Міністрів України.
«Ми працюємо над детінізацією економіки в усіх галузях. Так, зокрема, за рахунок електронної системи адміністрування ПДВ з тіньового бізнесу до бюджету щомісяця надходить більше 2 млрд. грн. Спочатку року на стадії реєстрації податкових накладних в ЄРПН було зупинено операції на 243 млрд. грн., що майже в 9 разів більше, ніж за весь минулий рік. Зупинено діяльність більше ніж 50 конвертаційних центрів», – підкреслив Роман Насіров.
Крім того, до бюджету вдалося повернути ще близько 1,5 млрд. гривень. Це кошти, які сплачені за кримінальними провадженнями та податковим компромісом, а також надійшли від реалізованого майна. Також з незаконного обігу вилучено підакцизних товарів на суму близько 1 млрд. грн. Вилучені товарно-матеріальні цінності зберігаються у якості речових доказів, і у разі прийняття судом звинувачувальних вироків будуть стягнуті в дохід держави.
Однією з найактуальніших тематик останнього часу стала перевірка органами ДФС IT-компаній.
«Недобросовісні платники для власного збагачення зараз активно використовують як сферу ІТ-технологій, так й інші галузі. Але перевірки проводяться не за галузевими ознаками, а лише на підставі, в першу чергу, аналітичних даних. Так, наприклад, на сьогодні у сфері ІТ офіційно діє близько 5 тисяч компаній, але з початку 2015 року було проведено лише 17 планових перевірок та 170 позапланових перевірок таких компаній. А до ТОП-100 цієї галузі за найбільшими обсягами взагалі не застосовувалися будь-які процесуальні дії. Перевірки же застосовуються лише до тих компаній, які було помічено у порушенні чинного законодавства», – зазначив Сергій Білан.
Голова ДФС Роман Насіров вважає, що найголовніше – створити в державі рівні умови для всіх підприємців та працювати виключно в правовому полі. ДФС відкрита до діалогу з бізнесом і вже співпрацює з профільними асоціаціями щодо поліпшення умов ведення бізнесу в Україні і, зокрема, закликає представників IT-галузі, які працюють в рамках діючого законодавства, співпрацювати заради створення прозорої та конкурентоспроможної ситуації на ринку.

ЗМІНЕНО РАХУНКИ ДЛЯ СПЛАТИ ЄДИНОГО ВНЕСКУ
У зв’язку з проведенням реорганізації територіальних органів Міндоходів шляхом їх приєднання до відповідних територіальних органів ДФС утворені нові органи ДФС.
З 15 вересня 2015 року вступили в дію небюджетні рахунки 3719, відкриті на ім’я органів Державної фіскальної служби України для сплати коштів єдиного внеску та фінансових санкцій.
Заповнення платниками поля «Призначення платежу» розрахункових документів у разі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування
При сплаті єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування поле «Призначення платежу» розрахункового документа заповнюється таким чином:
* ;101 ; код за ЄДРПОУ ; сплата єдиного внеску ; ; ;
1 2 3 4 5 6 7
1 – службовий код ("*");
2 – код виду сплати ("101" – Сплата суми єдиного внеску);
3 – код за ЄДРПОУ платника, який здійснює сплату;
4 – друкується роз'яснювальна інформація про призначення платежу;
5 – не заповнюється;
6 – не заповнюється;
7 – не заповнюється.

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30