УПРАВЛІННЯ ПРЕВЕНТИВНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ГУНП В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ

9-01-2016, 15:00

На засніжених дорогах Київщини за добу трапилося 24 зіткнення та 3 ДТП з постраждалими. Вчора, 8 січня, у зв’язку з погіршенням погодних умов (значні опади у вигляді мокрого снігу) на дорогах державного значення Київщини трапилося 24 зіткнення транспортних засобів та 3 аварії. Під час ДТП двоє громадян загинуло та один отримав тілесні ушкодження.
Поліція Київщини дякує водіям, які утримались від керування власними автомобілями під час несприятливих погодних умов. У зв’язку зі значними опадами у вигляді снігу, ожеледицею та сильними поривами вітру, дорожньо-транспортний рух стає напруженим, дістатись куди треба стає складніше, а також підвищується ризик аварій.
Нині для надання допомоги та проведення невідкладних робіт на дорогах столичного регіону залучено 168 осіб особового складу поліції та 190 одиниць автомобільної дорожньої техніки. За добу поліцейські Київщини зафіксували та надали допомогу учасникам дорожнього руху у 17 випадках.
Поліція Київщини застерігає громадян утриматись від керування транспортними засобами. У разі нагальних потреб, що змушують вирушати в дорогу, необхідно дотримуватись усіх вимог правил дорожнього руху, бути дуже уважними та обережними, особливо за темної пори доби.

НА РІЗДВЯНІ СВЯТА ЗАРЕЄСТРОВАНО 7 ДТП

На Київщині 7-8 січня скоєно сім дорожньо-транспортних пригод, у яких троє людей загинуло та шість осіб отримали травми.
Переважно автопригоди траплялися через порушення водіями правил маневрування, зокрема, виїзд на зустрічну смугу, а також недотримання безпечної швидкості та дистанції руху.
Крім того, реєструвалися автопригоди за участі пішоходів. Люди потрапляли під колеса автомобілів з власної необачності – раптово вибігали на проїжджу частину дороги. Так, за дві доби, до районних лікарень доставлено четверо травмованих пішоходів, одна людина перебувала у нетверезому стані.
Зверніть увагу! Переважна кількість наїздів на пішоходів трапляється саме у період сутінок та у темну пору доби. Пішоходи, пам’ятайте! Необхідно бути максимально пильними та обережними. Рухатися треба тротуарами, а якщо вони відсутні, по краю проїжджої частини, назустріч транспорту. Аби вберегтись від біди, радимо вам мати на одязі світловідбиваючі елементи. Цей простий і водночас надійний спосіб зменшує ризик потрапити людині під колеса.
Управління превентивної діяльності
ГУНП в Київській області

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Май 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31