ПІДПРИЄМЦІВ ПЕРЕВІРИЛИ

26-01-2016, 13:59

ПІДПРИЄМЦІВ ПЕРЕВІРИЛИ
Наявність договорів про вивезення сміття та своєчасне прибирання снігу. Така мета стояла перед учасниками рейду-перевірки у складі: заступник начальника КП «Боярське ГВУЖКГ» з благоустрою Геннадій Рашковський, інженер з благоустрою Вадим Онищук та інспектор Тамара Сучевич. Членів комісії також супроводжував представник газети «Боярка-інформ».
Рейд стартував 25 січня з найдальшої точки Боярки. За кілька годин вдалося відвідати і перевірити 20 закладів, у переважній більшості торговельних. Позитивним моментом стало те, що практично усі підприємці (хто краще, хто гірше) стежать за вчасним прибиранням снігу. Оскільки цього дня був снігопад, то декого пощастило побачити з лопатами та мітлами.
Щодо наявності договорів про вивезення сміття, ситуація виявилась не такою райдужною. Щоправда, дуже тішив факт позитивного ставлення до вирішення проблеми з боку усіх підприємств, де такі договори відсутні. Члени комісії проводили роз’яснювальну роботу та залишали попередження про необхідність укладення договору про вивезення впродовж 10 днів. «Ми не монополісти, – зауважує Геннадій Рашковський, – підприємець може укласти договір з будь-якою компанією. Головне – його наявність, оскільки це є вимогою Правил благоустрою території м. Боярка».
Магазин «Добродій», вул. Матросова, 6. Сніг прибрано. Договір наявний. Покупці дружно розповідають членам комісії про привітних продавчинь та дбайливих господарів.
Магазин «Продукти», вул. Шевченка, 166. Територія прибрана, але договору немає. Власник – Галина Гейко обіцяє найближчим часом виправити цей недогляд.
Вул. Шевченка, 193. Тут знаходиться будівельна компанія БМУ-33. Територія в ідеальному стані. Договір наявний. Але в цьому ж приміщенні працює банкетний зал, орендарі якого договору про вивезення сміття не мають.
Магазин «Гастрономчик», що по вул. Шевченка, 179 відкрився зовсім недавно. Власники зізнаються, що укласти договір ще не встигли, але зроблять це найближчим часом. Сніг, до речі, прибирається вчасно.
Магазин «Мрія», вул. Шевченка, 156 – все в порядку. Задоволені члени комісії рухаються далі.
Біля магазину «Будівельник» саме прибирають сніг. Біля «Горлиці» навпроти – чисто. Договори наявні.
Магазин «Повний кошик» – закритий. Перевірити наявність договору не вдалось. Поруч кіоск «Кури-гриль» – сніжок прибрано, але договір відсутній.
Біля магазину «1000 дрібниць» сніг частково прибрано, але договір наявний.
Не вдалося з’ясувати наявність договору у магазина «Ветеран».
Ще один новий магазинчик по вул. Зеленій, 4 потішив чистотою. Щоправда, договору власник ще уклав, про що отримав попередження.
Залишилось чимало питань щодо торговельного закладу по вул. Шевченка, 24. Крім продуктового магазину там працює ще кілька орендарів, і не вдалося знайти підтвердження наявності в них відповідних договорів про вивезення сміття.
Через дорогу – магазин «Білий дім». Тут ідеально чисто і договір наявний.
У магазинчика «Наталка» по вул. Піщаній, 7-а сніг прибрано так собі, та й договір – відсутній. Біля кіоску по вул. Самійленка, 54 саме прибирали сніг. Документи також виявились у порядку. Така ж приємна ситуація в магазині «Дельта».
Перевірити решту торговельних закладів по вул. Вокзальній не вдалося. Усі магазини, що, за попередньою інформацією, не уклали договори про вивезення сміття, чомусь виявились зачиненими. Чутки поширюються швидко.
Кінцева зупинка маршрутів № 812, 825, 1 та 4 також виявилася неприбраною від снігу.

Члени комісії сподіваються, що чутки про наступні перевірки поширяться так само швидко. Тому повідомляють усім, хто ще не уклав договір про вивезення сміття: для вирішення цієї проблеми необхідно звернутись до юридичного відділу КП «Боярське ГВУЖКГ» (тел. 43-144), адреса: 08154, м. Боярка, вул. Сагайдачного, 30, тел.: (04598) 41-170, тел./факс: (04598) 42-423.
ПІДПРИЄМЦІВ ПЕРЕВІРИЛИ
ПІДПРИЄМЦІВ ПЕРЕВІРИЛИ
ПІДПРИЄМЦІВ ПЕРЕВІРИЛИ
ПІДПРИЄМЦІВ ПЕРЕВІРИЛИ
ПІДПРИЄМЦІВ ПЕРЕВІРИЛИ
ПІДПРИЄМЦІВ ПЕРЕВІРИЛИ

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Май 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31