КОНКУРС STARTUP Київщини

3-02-2016, 16:16

КОНКУРС STARTUP Київщини
Київська обласна державна адміністрація з метою реалізації проектів Стратегії розвитку Київської області на період до 2020 року оголошує КОНКУРС БІЗНЕС-ПЛАНІВ та STARTUP КИЇВЩИНИ.
Даний конкурс має на меті вивчити потенціал бізнес-ідей на Київщині і допомогти реалізувати найбільш ефективні, цікаві та суспільно корисні з них.
У Вас є бізнес-проект чи цікава ідея щодо створення чи розвитку власного стартапу (Startup) подавайте її нам відповідно до обраної категорії (бізнесова, соціальна, творча).
- Бізнесова категорія – маються на увазі всі ідеї, бізнес-плани що стосуються економічної діяльності, спрямовані на систематичне отримання прибутку від виробництва та/або продажу товарів, надання послуг. При цьому допускаються як нові ідеї, так і ідеї, спрямовані на розвиток вже функціонуючого бізнесу. До участі в цій категорії можуть подавати свої ідеї як суб'єкти, які вже ведуть бізнес на основі стартапу і хочуть його розширити, та ті хто хоче створити новий бізнес, маючи лише бізнес-план.
- Соціальна категорія – маються на увазі всі ідеї, що стосуються новаторської діяльності, насамперед спрямованої на вирішення або пом'якшення соціальних проблем суспільства на умовах самоокупності та стійкості. Соціальний стартап не обов’язково має приносити матеріальну вигоду, бути довготривалим проектом, що принесе користь суспільству. Зокрема, це можуть бути проекти, що стосуються організації людей задля допомоги іншим людям/тваринам/екології, задля вирішення проблем суспільства, громад, міст, сіл, селищ.
- Творча категорія – маються на увазі всі ідеї, що стосуються розвитку творчості, наприклад: видання книжок, відкриття картинних галерей, театрів, творчих просторів, курсів, створення архітектурних форм, постановки вистав, написання музики, видання альбомів, фотографій, ІТ. Всі ідеї в цій категорії мають передбачати створення проектів з творчою складовою.
Кожен Учасник може розміщувати необмежену кількість ідей в будь-якій з категорій (творча, бізнесова або соціальна).
Зареєструватися для участі можна на офіційному сайті Київської облдержадміністрації в розділі «Конкурси, акції».
А також обов'язково надіслати свою ідею на електронну пошту Департаменту економічного розвитку і торгівлі Київської облдержадміністрації ekon_koda@ukr.net обов’язково з поміткою «КОНКУРС».
Телефон для довідок 286-81-23, 286-81-55
Заявки приймаються до 01 березня 2016 року. До участі у конкурсі приймаються як готові бізнес-проекти так і ідеї.
Після закінчення терміну подачі ідей будуть визначені переможці, які отримають можливість:
- Реалізувати свій стартап в Київській області;
- Знайти кошти різних джерел на впровадження проекту (європейських та американських донорів, представництв світових грантових фондів);
- Отримати цілковиту підтримку, в межах своїх повноважень, Київської облдержадміністрації.
Вимоги:
- проект має вирішувати конкретні проблеми області;
- відповідати на актуальний суспільний запит;
- конкурсні ідеї повинні бути інноваційними, але водночас реалістичними (новизна бізнес-ідеї, унікальність).
- повинен містити дані про автора, контакти, опис ідеї, мета і завдання проекту; актуальність продукту чи/та послуги, позиціонування товару чи послуги на ринку, його відмінні риси, сума інвестицій на реалізацію даного проекту, та статті витрат, забезпечення конкурентоспроможності продукції та послуг, ціноутворення, рекламний бюджет тощо;
- повинен бути викладений державною мовою та мати обсяг до 10 сторінок друкованого тексту формату А4.
У Вас є інноваційна ідея або вже готовий бізнес-проект – розкажіть про них нам! Усі заявки пройдуть ретельний відбір. А найперспективніші гарантовано отримають повну підтримку з боку Київської облдержадміністрації!

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Май 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31