РОЗПОРЯДЖЕННЯ

18-02-2016, 15:49

Про проведення у виконавчому комітеті
Боярської міської ради перевірки, передбаченої
Законом України «Про очищення влади»

Відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні»», «Про очищення влади», Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 563, Плану проведення перевірок відповідно до Закону України «Про очищення влади», затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 1025-р, розпорядження Києво-Святошинської районної державної адміністрації від 06.03.2015 № 55 «Про проведення у Києво-Святошинській районній державній адміністрації перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади»:
1. Провести у виконавчому комітеті Боярської міської ради перевірку, передбачену Законом України «Про очищення влади» (далі – перевірка), стосовно посадових осіб місцевого самоврядування (крім виборних посад), визначивши днем початку перевірки 30 березня 2016 року.
2. Визначити загальний відділ відповідальним за проведення перевірки посадових осіб місцевого самоврядування виконавчого комітету
3. Загальному відділу забезпечити ознайомлення посадових осіб місцевого самоврядування виконавчого комітету, стосовно яких проводитиметься перевірка, у тому числі працівників, які відсутні на роботі (знаходяться у відрядженні, щорічних основних та додаткових відпустках, відпустках без збереження заробітної плати, відпустках у зв'язку з навчанням, відпустках по вагітності та пологах, відпустках для догляду за дитиною та у зв'язку з тимчасовою непрацездатністю тощо) з цим розпорядженням.
4. Посадовим особам місцевого самоврядування виконавчого комітету, стосовно яких здійснюється перевірка, у десятиденний строк з дати початку зазначеної перевірки, подати до загального відділу власноруч написану заяву про те, що до нього (неї) застосовуються або не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та про згоду на проходження перевірки і оприлюднення відомостей щодо них за формою згідно з додатком 1 або додатком 2 до Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 563, декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік, а також копію паспорта громадянина України.
5. Попередити посадових осіб місцевого самоврядування виконавчого комітету про те, що неподання ними заяви, зазначеної у пункті 4 цього розпорядження, або повідомлення ними у заяві про застосування до них заборони, визначеною частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», є підставою для звільнення із займаної посади.
6. КП «ІА «Боярка-інформ» забезпечити оприлюднення цього розпорядження на веб-сайті Боярської міської ради.
7. Загальному відділу впродовж трьох днів після одержання відповідної заяви забезпечувати розміщення на веб-сайті Боярської міської ради:
7.1. Інформації про початок проходження перевірки посадовою особою місцевого самоврядування;
7.2. Копії вищезазначеної заяви та декларації (крім відомостей, що законом віднесені до інформації з обмеженим доступом).
8. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.


МІСЬКИЙ ГОЛОВА О. О. ЗАРУБІН

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30