ІЗ ТЕРНОПОЛЯ – З ПЕРЕМОГОЮ!

29-03-2016, 17:19

ІЗ ТЕРНОПОЛЯ – З ПЕРЕМОГОЮ!
З 20 до 25 березня в Тернополі відбувався футбольний «Кубок весни», учасниками якого стала й футбольна дитяча команда ДЮСШ «Боярка». З Тернополя наші юні футболісти повернулися з блискучою перемогою!
Отже – Тернопіль, футбол, весна. Вісім команд юних футболістів 2005-2006 року народження з Тернополя, Києва, Хотова, Боярки, недитячі пристрасті на полі й просто таки шалене бажання довести всім, а в першу чергу – собі, що твоя команда – найкраща!
Перша гра – з командою Київської ЗОШ № 296. Рахунок – 11:1 на користь боярчан! У другому матчі наші хлопці розгромили вихованців ДЮСШ-2006 м. Тернополя з не менш вражаючим рахунком 9:1. А під час третього матчу здолали своїх суперників з київської «Десни» з рахунком 7:1!
Таким був шлях до фіналу, в якому боярчанам випало мірятися силами зі своїми друзями – ФК «Хотів». Та, як то кажуть, дружба – дружбою, а кращих виявляє гра. Результат вже прогнозований: перемога боярчан з рахунком 5:1.
Дві товариські зустрічі з тернопільською ДЮСШ № 15 із загальним рахунком 11:6. Звісно ж, на користь наших хлопців! Відтак зрозуміло, що боярчани поверталися додому не просто переможцями, а справжніми героями.
Довідка з історії команди від тренерів: Ігоря Валерійовича Рибінніка та Сергія Володимировича Бабуріна:
«Команда ДЮСШ «Боярка» існує близько п’яти років. Цього разу в Тернополі її представляли 10 хлопців, які тренуються півтора року. Результат перевершив всі прогнози міського голови Боярки Олександра Зарубіна та всіх тих небайдужих до дитячого спорту та футболу людей, за чиєї підтримки й стала можливою участь команди у тернопільському «Кубку весни».
– Чим ще, окрім блискучих перемог, запам’ятався Тернопіль?
– Надзвичайно якісною організацією змагань та цікавою культурною програмою, про яку подбали господарі. Зокрема, ми багато дізналися про історію міста під час екскурсій, поспілкувалися з тернопільцями-атовцями біля їх БТРу, сфотографувалися біля пам’ятника І.Франку… Але головне, звісно ж, це – зіграні матчі, які дуже наочно продемонстрували, чого варта наша команда.
Зараз відбуваються ігри ІІ кола футбольної Першості Київської області, учасниками якої є наша команда. Також ми запланували взяти участь у Першості Києва. Завдання – гарно стартувати й достойно фінішувати. А влітку нас, як переможців «Кубку весни», запросили на спортивну базу Тернополя. Там сподіваємося гарно потренуватися та добре відпочити».
ІЗ ТЕРНОПОЛЯ – З ПЕРЕМОГОЮ!
ІЗ ТЕРНОПОЛЯ – З ПЕРЕМОГОЮ!
ІЗ ТЕРНОПОЛЯ – З ПЕРЕМОГОЮ!

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Май 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31