НЕ ПОВИННО БУТИ ПИТАНЬ БЕЗ ВІДПОВІДЕЙ

7-04-2016, 14:44

НЕ ПОВИННО БУТИ ПИТАНЬ БЕЗ ВІДПОВІДЕЙ
«Ми повинні вирішувати проблеми разом – жителі міста, місцева влада і депутати, – вважає депутат Київської обласної ради В’ячеслав Соболєв. Про це йшлося на зустрічі з колективами комунальних підприємств «БГВУЖКГ» та «Боярка-Водоканал», а також жителями міста.
Під час зустрічі порушувалися питання щодо водовідведення, перекриття дахів, ремонту доріг, освітлення вулиць, будівництва спорткомплексу та ін. Бюджетних коштів критично не вистачає, процедура закупівлі часом складна та тривала.
«Для мене надзвичайно важливо мати зворотній зв'язок, – наголосив В’ячеслав Соболєв. – Не повинно бути питань без відповідей. Депутатам потрібно працювати не лише перед виборами. Депутатський мандат – це велика відповідальність перед громадянами. Саме люди повинні визначити, з якими депутатами чи яким міським головою вони готові працювати далі».
Під час зустрічі начальник КП «БГВУЖКГ» Віктор Камінський звернувся з проханням посприяти щодо виділення додаткових коштів на придбання техніки, якої не вистачає і без якої неможливо надавати якісні житлово-комунальні послуги жителям міста.
«Є один шлях вирішення цього питання – співфінансування з міського та обласного бюджетів. Я порушу це питання на засіданні постійної комісії Київської обласної ради з питань бюджету та фінансів і сподіваюсь, що обласна рада надасть допомогу», – запевнив В’ячеслав Соболєв.
На питання боярчан відповідали також міський голова Олександр Зарубін та депутат Києво-Святошинської райради Вадим Гедульянов.
НЕ ПОВИННО БУТИ ПИТАНЬ БЕЗ ВІДПОВІДЕЙ
НЕ ПОВИННО БУТИ ПИТАНЬ БЕЗ ВІДПОВІДЕЙ
НЕ ПОВИННО БУТИ ПИТАНЬ БЕЗ ВІДПОВІДЕЙ

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Май 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31