ВШАНОВУВАЛИ НАЙДОРОЖЧИХ – МАТЕРІВ!

16-05-2016, 12:25

ВШАНОВУВАЛИ НАЙДОРОЖЧИХ – МАТЕРІВ!
Ці травневі дні у Боярці минули під знаком святкування Дня Матері. Розпочавшись у парку ім. Шевченка веселим, гамірливим святом на дитячому майданчику та майстер-класами для дітей і дорослих, завершилися великим святковим концертом у Києво-Святошинському районному центрі творчості молоді «Оберіг».
Те, що у будинку творчості свято, було зрозуміло ще на підході до нього, оскільки, мов метелики, на дворі пурхали дівчатка та хлопчики вбрані у красиві естрадні костюми та вишиванки. Також відчувалося хвилювання їхніх батьків і ошатна зала «Оберегу» була заповнена людьми.
Тут були присутні і мами, і сусіди виступаючої малечі, і громадські активісти та просто, усі, хто любить дитячу творчість. І вона, дійсно, була на високому художньому рівні, адже зрежисирувала це дійство художній керівник зразкового театру-студії «Світла хвиля» Тетяна Іващенко разом із співорганізатором – Головою громадської організації Києво-Святошинського району «Родина-7’я» Тетяною Хруленко.
Нікого не залишив байдужим виступ вихованців вокальної студії «Діамант» (керівник Катерина Криворучко) – декілька разів зривали оплески виступ Дениса Сергєєва та наймолодшої учасниці Марійки Осики. Ведучими заходу були – Марк Корж та Катя Хруленко. До речі у залі була присутня й бабуся Каті, її повна тезка Катерина Хруленко, яку тепло привітали із Днем матері.
Музичні номери вдало поєднувалися із художньо-театральними у виконанні Вероніки Щекал, Поліни Рябцевої, Марії Яковенко та інших учасників студії, не нудьгували навіть наймолодші глядачі у залі. Особливо проникливо прозвучала, навіть не пісня, а справжня балада «Пісня про матір» Бориса Олійника у виконанні Мар’яни Слєпової. Фінальним акордом став виступ народного хору ветеранів війни і праці «Надія», який також був тепло сприйнятий глядачами.
Привітали боярських матерів представники Києво-Святошинської РДА та райради і від імені Олександра Тигова та Мирослави Смірнової вручили почесні грамоти багатодітним матерям, мамам-волонтерам, громадським діячам, зокрема маму шести дітей – Катерину Стасіченко, троє синів якої служать у АТО.

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30