Районний фінал

24-05-2016, 11:56

Районний фінал
У селі Новосілки фінішував Всеукраїнський фестиваль ДЮП. За багаторічною традицією, вже 22 роки поспіль проводиться Всеукраїнський фестиваль Дружин юних пожежних. Дітлахи Київщини цікавляться та беруть активну участь у фестивалі, з кожним роком їх чисельність збільшується.
Цього рокуч 23 травня відбувся обласний фінальний Всеукраїнський фестиваль ДЮП. Сім команд-переможців кущових етапів змагались за титул найкращої команди. Гостей обласного фестивалю ДЮП гостинно приймав районний Будинок культури у Новосілках.
Впродовж майже 5 годин зал наповнювався чудовими мелодіями, шаленою енергією, позитивними емоціями та чарівними усмішками хлопців та дівчат. До складу суддівської колегії були запрошені рятувальники, освітяни та представники Києво-Святошинського району. Під час оцінювання судді враховували артистизм, кмітливість, дотепність, змістовність, оригінальність, хореографічну і вокальну майстерність тощо.
Конкурс «Домашнє завдання» на тему: «Про безпеку пам’ятай, цінуй життя – в біду не потрапляй» – найулюбленіший як для вболівальників, так і для журі. Учасники демонстрували здібності, використовуючи всі засоби КВК – від дотепного гумору до театральних мініатюр. Лейтмотивом виступів усіх без винятку команд було одне – правила безпеки треба знати і пам’ятати, а у разі біди надійний захист – працівники пожежно-рятувальної служби.
За результатами змагань було визначено переможців: команда ДЮП «Пульс Життя» м. Бориспіль виборола почесне перше місце, друге посіла команда ДЮП «Запал» м. Обухів та третє місце – команда ДЮП «Агенти Макаренка» м. Ірпінь.
Жоден із учасників фестивалю не залишився без подарунка, команди-призери отримали грамоти за перемогу. Вітаємо всіх учасників креативної команди «Пульс Життя», яка захищали честь свого району на фінальному етапі Всеукраїнського фестивалю ДЮП, адже ДЮП – це не гра, ДЮП – не робота, ДЮП – за життя наша турбота!
Районний фінал
Районний фінал
Районний фінал
Районний фінал
Районний фінал
Районний фінал

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Май 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31