Золоті серця дитинства

27-05-2016, 15:33

Золоті серця дитинства
Сьогодні місто Боярка прокидалося разом із молодими дзвіночками, що чимдуж поспішали до третьої школи, на урочисту лінійку, присвячену останньому дзвонику.
Біленькі бантики, ошатні вишиванки та радісні квіти мерехтіли вулицями міста, що дихало по-літньому теплим весняним повітрям. Веселі першокласники із розкішними півоніями, здавалось, летіти до школи мов на крилах. Тоді як старшокласники крокували солідно та неспішно, смакуючи останні безтурботні хвилини дитинства.
Цього року школа відпускає у доросле життя 75 випускників – переможців різноманітних олімпіад та обласних конкурсів – з яких десятеро є кандидатами на нагородження золотими та срібними медалями. О дев’ятій ранку святкова лінійка розпочинається каскадом сонячних променів, напутніми вітальними словами директора школи Стелли Михайлової та гучними акордами гімну України.
Випускників та всіх учнів школи вітають запрошені гості. Зокрема, заступник міського голови Боярки із соціальних питань Тетяна Кочкова: «Шановні випускники, для вас відкриваються нові горизонти, де ви своїми діями та вчинками будете творити життя своє, життя рідного міста, життя цілої країни, визначати її долю й майбуття. Я хочу низько вклонитися батькам за виховання дітей, а вчителям – за їх працю. Щиро бажаю всім здоров’я та мирного неба. Слава Україні!».Останні слова, здається, відбиваються у кожному серці, відлунюють у кожній душі. Тому й схиляють всі присутні голови, Хвилиною мовчання вшановуючи героїв, загиблих у зоні АТО.
А свято продовжується! Урочисте нагородження найкращих чергується зі зворушливими дитячими віршами, дзвінкоголосими піснями, запальними танцями. Так, Боярській третій є що святкувати! Бо саме цю школу, за високий рівень знань з української мови, було визнано найліпшою в місті.
З блискучими від сліз очима старшокласники прощаються з дитинством, співаючи гімн рідної школи, говорячи останні слова вдячності, даруючи своїм дорогим вчителям свої останні «школярські» квіти. І, вслухаючись в переспів останнього дзвінка, відпускають у небо повітряні кульки – символічні золоті серця дитинства.

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30