РОЗПОРЯДЖЕННЯ

27-05-2016, 14:37

БОЯРСЬКА МІСЬКА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
БОЯРСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 4 квітня 2016 року № 02-14/58-1
м. Боярка


Про затвердження плану заходів щодо наповнення
міського бюджету, дотримання жорсткого режиму
економії бюджетних коштів та посилення фінансово-
бюджетної дисципліни у 2016 році

Відповідно до Бюджетного та Податкового кодексів України, Законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про Державний бюджет України на 2016 рік», розпорядження Київської обласної державної адміністрації від 12.03.2016 № 73 «Про затвердження плану заходів щодо наповнення обласного бюджету Київської області, вишукання додаткових джерел надходжень до обласного бюджету, дотримання жорсткого режиму економії бюджетних коштів та посилення фінансово-бюджетної дисципліни у 2016 році» та аналогічного розпорядження Києво-Святошинської районної державної адміністрації від 29 березня 2016 року № 226:

1. Затвердити план заходів щодо наповнення міського бюджету, дотримання жорсткого режиму економії бюджетних коштів та посилення фінансово-бюджетної дисципліни у 2016 році (далі – план заходів), що додається.
2. Всім розпорядникам та отримувачам коштів бюджету усіх рівнів, структурним підрозділам, міськвиконкому, комунальним та іншим підприємствам та установам забезпечити безумовне виконання плану заходів.
3. Всім підприємствам комунальної власності міста, щоквартально до 20 числа місяця, що настає за звітним періодом, письмово інформувати фінансово-економічний відділ про стан виконання плану заходів.
4. Узагальнену інформацію про виконання плану заходів, фінансово-економічний відділ надає мені особисто до 25 числа місяця, що настає за звітним періодом.
5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

МІСЬКИЙ ГОЛОВА О.О.ЗАРУБІН

«Затверджено»
Розпорядження міського голови
« 4» квітня 2016 р. №02-14/58-1

ПЛАН ЗАХОДІВ

щодо наповнення міського бюджету, дотримання жорсткого режиму економії бюджетних коштів та посилення фінансово-бюджетної дисципліни у 2016 році

1. Забезпечувати постійну роботу щодо виявлення, упередження, руйнування схем ухилення від оподаткування платниками податків.
Міськвиконком спільно з ДПІ
у Києво-Святошинському районі.
Протягом року
2. Провести спільно з громадськістю та суб’єктами господарювання нараду щодо посилення відповідальності та контролю за сплатою нарахованих податків, зборів та обов’язкових платежів, покращення платіжної дисципліни.
Міськвиконком
Травень 2016 року
3. Спільно з громадськими організаціями по захисту прав споживачів, розробити дієві заходи щодо збільшення сплати податків за торгівлю підакцизними товарами, організувати передбачені Законами відповідні перевірки та необхідне інформування покупців щодо необхідності обов’язкового отримання чека за придбані підакцизні товари.
Фінансово-економічний відділ
спільно з ПДК та при підтримці ДПІ
у Києво-Святошинському районі.
Травень 2016 року
4. Забезпечувати організацію роботи щодо виявлення фізичних осіб, праця яких використовується суб’єктами господарювання без укладання трудових угод та без сплати податку на доходи фізичних осіб до бюджету міста.
Міськвиконком при підтримці ДПІ
та управління соц. захисту населення
у Києво-Святошинському районі.
Протягом 2016 року
5. Здійснювати постійний моніторинг податкового боргу платників податків до місцевого бюджету та вживати своєчасних заходів для його зменшення.
Фінансово-економічний відділ спільно з ДПІ
у Києво-Святошинському районі.
Постійно протягом 2016 року
6. Контролювати сплату відповідних податків до місцевого бюджету філіями та відокремленими підрозділами підприємств, які здійснюють діяльність за місцем їх розташування.
Міськвиконком спільно з ДПІ
у Києво-Святошинському районі.
7. Забезпечувати дієву роботу відповідних комісій з питань своєчасної і повної сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, а також з питань легалізації виплати заробітної плати населення, шляхом офіційних запитів до відповідних державних органів, провести моніторинг заборгованостей заробітної плати на підприємствах та організаціях міста; здійснити всі необхідні заходи щодо її зменшення.
Фінансово-економічний відділ
Постійні депутатські комісії
ІІІ квартал 2016 року
8. Проаналізувати діючу нормативно-грошову оцінку земель міста, перелік орендарів землі, наявність укладених договорів оренди землі та повноту і своєчасність виконання орендарями своїх зобов’язань.
Міськвиконком
Профільна постійна депутатська комісія
Червень 2016 року
9. Переглянути податкові пільги зі сплати відповідних місцевих податків, а також оприлюднити всі відповідні рішення із зазначенням категорії осіб і видів майна, на які розповсюджуються пільги.
Міськвиконком
Протягом 2016 року
10. Переглянути всі пільги, що надаються підприємствами комунальної власності і, які не передбачені діючим законодавством. Відмінити надання таких пільг.
Міськвиконком
Постійні депутатські комісії
Комунальні підприємства міста
Травень 2016 року
11. Проаналізувати виконання зобов’язань суб’єктами, що орендують комунальну власність міста (в т.ч. надання в тимчасове користування площ для розміщення носіїв зовнішньої реклами), та в разі систематичної несплати орендної плати (більш 2-х місяців) здійснити всі законні дії щодо розірвання таких договорів.
Фінансово-економічний відділ
Профільні депутатські комісії
Квітень 2016 року
12. Проводити аналіз причин виникнення кредиторської та дебіторської заборгованості, розробити заходи щодо її скорочення, а також установити персональну відповідальність керівників бюджетних установ та комунальних підприємств за збільшення обсягу заборгованості, у першу чергу, простроченої.
Фінансово-економічний відділ
Постійно протягом 2016 року
13. Забезпечувати дотримання вимоги частини четвертої статті 77 Бюджетного кодексу України щодо врахування під час внесення змін до міського бюджету у першочерговому порядку потреби в коштах на оплату праці працівників бюджетних установ відповідно до встановлених законодавством умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати, а також на проведення розрахунків за енергоносії та комунальні послуги, які споживаються бюджетними установами.
Фінансово-економічний відділ
ПДК
Протягом 2016 року
14. Провести аналіз виконання встановлених лімітів споживання енергоносіїв. Проаналізувати доцільність укладених договорів з суб’єктами господарської діяльності, що приєднані до об’єктів комунальної власності, яким встановлені такі ліміти.
Комунальні підприємства міста
ПДК
Фінансово-економічний відділ
Травень 2016 року
15. Забезпечити ефективне управління підприємствами комунальної власності з метою покращення їх фінансового стану та збільшення надходжень до міського бюджету від цих підприємств.
Міськвиконком
ПДК
І півріччя 2016 року
16. Організувати відповідні тематичні перевірки та незалежний аудит з метою вивчення шляхів покращення роботи підприємств комунальної власності міста.
Фінансово-економічний відділ
ПДК
Квітень - червень 2016 року
17. Вивчення можливості отримання додаткових доходів від не основної діяльності підприємств комунальної власності.
Міськвиконком
ПДК
Травень 2016 року
18. Здійснити всі необхідні заходи щодо зменшення залучення підрядників для виконання робіт за рахунок бюджетних і власних коштів комунальних підприємств міста. З цією метою передбачити утворення в складі таких підприємств відповідних структурних підрозділів, отримання необхідних дозволів, ліцензій тощо на виконання робіт самостійно комунальними підприємствами.
Міськвиконком
І півріччя 2016 року
19. Упорядкувати структуру та штатну чисельність працівників міськвиконкому та підприємств, які утримуються за кошти місцевого бюджету, у межах затверджених асигнувань на оплату праці, не допускати збільшення такої чисельності, крім випадків, пов’язаних з відкриттям (розширенням) установ та зростанням кількості одержувачів відповідних послуг для задоволення суспільних потреб.
20. Не допускати використання в установах та міськвиконкомі для обслуговування більше одного легкового автомобіля (крім випадків, коли автомобіль використовується для надання соціальних послуг населенню).
Міськвиконком
Протягом 2016 року
21. Встановити ліміт пробігу легкового службового автомобіля на місяць.
ПДК (затверджується рішенням Ради)
Травень 2016 року
22. Керівникам структурних підрозділів міськвиконкому поздавати службові записки щодо нарахування працівникам місячних премій виключно за якісне виконання особливих службових доручень. Припинити нарахування премій за виконання поточної роботи.
Заступники міського голови
Керівники структурних підрозділів міськвиконкому
Протягом 2016 року
23. Припинити придбання меблів (крім меблів для освітніх, медичних та закладів культури), мобільних телефонів, побутової техніки (крім великої побутової техніки, яка необхідна для сталого функціонування закладів освіти, охорони здоров’я, культури та установ соціального захисту населення).
Всі розпорядники та отримувачі коштів міського бюджету
Протягом 2016 року
24. Припинити використання бюджетних коштів для проведення заходів з відзначення пам’ятних та історичних дат, ювілеїв підприємств, установ та організацій, а також ювілеїв і вшанування пам’яті видатних осіб та інших подій (крім централізованих заходів, Дня соборності України, у зв’язку з 30-ми роковинами Чорнобильської катастрофи, Дня Конституції України, Дня Незалежності України, Дня захисника України, Дня гідності та свободи, визначення150-річчя від дня народження Михайла Грушевського, заходів щодо вшанування пам’яті Івана Франка, Дня хрещення Київської Русі-України, Дня пам’яті та примирення і Дня пам’яті жертв голодоморів), друкування продукції, не пов’язаної з виконанням завдань і функцій органів державної влади та інших державних органів.
Всі розпорядники та отримувачі коштів міського бюджету
Протягом 2016 року
25. Забезпечувати перегляд міських програм, що фінансуються за рахунок бюджету міста в частині обсягів фінансування заходів, їх першочерговості та до 15 травня 2016 року надати мені особисто та на розгляд профільних депутатських комісій відповідні пропозиції.
Заступники міського голови
Керівники структурних підрозділів міськвиконкому
Підприємства комунальної власності
До 15 травня 2016 року

Зав. Загальним відділом Л.М.Остролуцька
Міський голова О.О.Зарубін

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30