КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ – У ТРІЙЦІ ПРИЗЕРІВ

6-06-2016, 13:20

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ – У ТРІЙЦІ ПРИЗЕРІВ
3 червня в м. Вишневе відбулося урочисте закриття XXIХ Міжнародних змагань з пожежно-прикладного спорту, в яких взяли участь близько 140 учасників з 15 команд різних країн світу. Серед них: заслужені майстри спорту, майстри спорту міжнародного класу, кандидати у майстри спорту та спортсмени-першорозрядники.
Проведення цих змагань було започатковано у 1987 році, як данина світлої пам’яті про подвиг героїв-ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС, а також з метою розвитку й популяризації пожежно-прикладного спорту, удосконалення професійної майстерності та зміцнення дружби між пожежними-рятувальниками різних країн.
На заході були присутні численні високоповажні гості та вболівальники. Учасники змагань вишикувалися перед трибуною для урочистостей. Нарешті настав найбільш відповідальний момент – закриття XXIХ Міжнародних змагань з пожежно-прикладного спорту, під час якого були оголошені довгоочікувані спортивні результати. Тож за підсумками трьох днів боротьби загальнокомандну перемогу здобула збірна Республіки Білорусь, друге місце завоювала команда України.
«Ось і закінчились змагання з пожежно-прикладного спорту. У нас залишись тільки хороші враження, адже для кожного з нас це ще одна нагода зустрітись із своїми давніми друзями-спортсменами з України і з країн ближнього зарубіжжя. Результатами нашої збірної я дуже задоволений. Команда гідно виправдала покладені на неї надії», – розповів капітан збірної команди Республіки Білорусь.
Бронза дісталася команді Київської області, четверте місце здобула команда Одеської області, п'яте місце завоював Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля і шосте місце посіла команда Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. Кубки та медалі переможців змагань отримали з рук Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Миколи Чечоткіна та Президента федерації пожежно-прикладного спорту України – Григорія Реви.
Почесне право урочисто закрити XXIХ Міжнародні змагання з пожежно-прикладного спорту було надано команді-переможцю з Республіки Білорусь. Президент федерації пожежно-прикладного спорту України, Міністр України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи 2003-2005 років, генерал-полковник внутрішньої служби Григорій Рева подякував усім спортсменам за їх витривалість та жагу до перемоги, а також подякував «господарям» ХХIХ Міжнародних змагань – Головному управлінню ДСНС України у Київській області – за відмінну організацію заходу.
Участь і перемога спортсменів у щорічних Міжнародних змаганнях з пожежно-прикладного спорту – це данина та шана всім героям-пожежним Чорнобиля. Після виконання державного гімну було передано прапор Меморіалу з пожежно-прикладного спорту пам’яті Героїв Чорнобиля – майбутнім господарям змагань. Тож гостинна Київщина передала естафету проведення Міжнародних змагань з пожежно-прикладного спорту пам’яті пожежних-героїв Чорнобиля Сумській області.
КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ – У ТРІЙЦІ ПРИЗЕРІВ
КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ – У ТРІЙЦІ ПРИЗЕРІВ
КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ – У ТРІЙЦІ ПРИЗЕРІВ

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Май 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31