ВІТАМІНИ – ВСЕСВІТ ГУМОРУ

13-06-2016, 15:29

ВІТАМІНИ – ВСЕСВІТ ГУМОРУ
Цього вечора перед очима мерехтіло жовто-чорними барвами, а серце слухняно відбивало ритм динамічних пісень. 11 червня в актовій залі Боярської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 відбувся концерт, присвячений двадцятиріччю команди.
«Перш за все, КВН – велика сім'я, – говорить Інна Кобець, що була у складі команди впродовж 2014-2015 рр., – це океан емоцій, енергії, шанс на нове життя, розвиток особистості кожного учасника команди. «Вітаміни» – велике енергетичне ядро. Це неординарність, творчість та креатив».
Справді, очі кожного палали яскравими вогниками щастя, адже вони нарешті зібралися своєю великою родиною, заряджали позитивом публіку.
Вечір розпочався біографічним фільмом, завдяки якому всі з головою поринули у цікавий світ дивовижних «Вітамінів». Ще кілька миттєвостей і вони – такі яскраві та запальні – вже підкорювали своїх відданих прихильників. Для глядачів –це був концерт веселощів та посмішок, а для учасників команди – це був вечір спогадів та зустрічей, адже з деякими вони не бачилися довгий час, і це надавало заходу зворушливості.
«Вітаміни» крокують в ногу з часом. Це відображалося в модернових постановках, креативних мініатюрах, складних танцях та піснях. Все це завдяки творчим генераторам ідей –керівникам команди.
«Керівники команди, неначе рідні неньки, постійно оберігають нас, підтримують та надихають, – говорить Руслан Стороженко про Вікторію Кучеренко та Оксану Мирончук. А Вікторія підтверджує ці слова, жартома зазначаючи, що «КВН – це не лише значна складова життя, а й фактично власна дитина, якій минає вже двадцятий рік».
Рік за роком склад команди змінюється і ми знайомимося з новими обличчями, але з тими ж сяючими очима. «Вітаміни» – це не лише їх життя, то ніби цілий світ, в якому кожен знаходить себе і вірного друга та супутника життя.
Так, КВН поєднує серця, ба й навіть дає життя новим молодим поколінням династії «Вітамінів», що згодом також зануряться в цей незвичайний всесвіт гумору та жвавої енергетики.
«Я знаю, що таке КВН, – говорить Тетяна Кочкова, заступник міського голови з соціальних питань, що також завітала на свято до ювілярів, – грала ще в університеті. З упевненістю можу сказати, що це драйв та неймовірні емоції, які мають бути в житті».
Справжнє щастя варто шукати у творчості, тож бажаймо «Вітамінам» наснаги, чудових задумів, високих злетів та неймовірних нагород.
ВІТАМІНИ – ВСЕСВІТ ГУМОРУ
ВІТАМІНИ – ВСЕСВІТ ГУМОРУ
ВІТАМІНИ – ВСЕСВІТ ГУМОРУ
ВІТАМІНИ – ВСЕСВІТ ГУМОРУ

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Май 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31