ЕБРУ – МАЛЮНОК НА ВОДІ

15-06-2016, 17:44

ЕБРУ – МАЛЮНОК НА ВОДІ
15 червня 2016 року в Києво-Святошинському ЦСПР зібралися діти вимушених переселенців, які вчилися малювати на воді за допомогою унікального методу ебру. Це особлива графічна техніка створення художнього витвору за один прийом, коли з поверхні води на папір переноситься відбиток чарівної фантастичної картини. Щоб це стало можливим, на поверхню води шар за шаром додаються спеціальні натуральні фарби, які створюють унікальний казковий візерунок.
Цей надзвичайно цікавий майстер-клас став можливим завдяки благодійної організації «Міжнародний благодійний фонд «Волонтерська допомога» (президент – Святослав Янко), яка в партнерстві з німецьким благодійним фондом «ChildFund Deutschland» реалізує проект «Соціальна адаптація дітей внутрішньо переселених осіб» (координатор проекту – Лариса Безуглова).
Діти вчилися висловлювати свої почуття засобами арт-терапії за допомогою родини митців Юлії та Наталії Павлусь (Юлія є одним з чотирьох майстрів з цієї техніки в Україні). А ось аналізувати витвори цього оригінального мистецтва та «читати» висловлені почуття допомагала психолог Люмила Мицик, яка провела також заняття з використанням такого психологічного інструментарію, як метафоричні карти. Діти були в захваті. Вони були вражені і процесом, і результатом.
Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення традиційно переймається змістовним дозвіллям дітей у канікулярний період. Слідкуйте за сайтом «Анонс» (http://events.cspr.info/) і ви не пропустите цікаві майстер-класи, корисні гуртки, ігри, що відбуватимуться на базі ЦСПР упродовж літа. Так, приміром, щопонеділка діятиме гурток здорового дозвілля (13:00), щочетверга – Психологічні вечорниці (18:30). І це лише початок складання літнього розкладу заходів для дітей, підлітків та дорослих.
ЕБРУ – МАЛЮНОК НА ВОДІ
ЕБРУ – МАЛЮНОК НА ВОДІ
ЕБРУ – МАЛЮНОК НА ВОДІ
ЕБРУ – МАЛЮНОК НА ВОДІ
ЕБРУ – МАЛЮНОК НА ВОДІ

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30