ОГОЛОШЕННЯ

7-07-2016, 12:58

Виконавчий комітет Боярської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування:
- начальника відділу державної реєстрації – 1 штатна одиниця.
Вимоги до кандидатів: громадянство України, вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом у державній службі не менше 3 років або стаж роботи за фахом в інших сферах не менше 5 років. Вільне володіння державною мовою, вміння працювати на комп'ютері
- Головного спеціаліста відділу державної реєстрації (державного реєстратора) – 2 штатні одиниці.
Вимоги до кандидатів: громадянство України, вища освіта за спеціальністю правознавство, відповідність кваліфікаційним вимогам, встановленим Міністерством юстиції України, за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи в органах місцевого самоврядування або в органах виконавчої влади не менше одного року, або стаж роботи в інших сферах управління не менше трьох років.
Вільне володіння державною мовою, вміння працювати на комп'ютері.
- Начальника відділу державного архітектурно-будівельного контролю – 1 штатна одиниця.
Вимоги до кандидатів: громадянство України, вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом у державній службі не менше 3 років або стаж роботи за фахом в інших сферах не менше 5 років. Вільне володіння державною мовою, вміння працювати на комп'ютері.
Головного спеціаліста-реєстратора – 1 штатна одиниця.
Головного спеціаліста-інспектора – 1 штатна одиниця.
Вимоги до кандидатів: громадянство України, вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста . Стаж роботи в органах місцевого самоврядування або в органах виконавчої влади не менше одного року, або стаж роботи в інших сферах управління не менше трьох років.
Вільне володіння державною мовою, вміння працювати на комп'ютері
Головного спеціаліста відділу з питань житлово-комунального господарства, транспорту та надзвичайних ситуацій – 1 штатна одиниця.
Вимоги до кандидатів: громадянство України, вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи в органах місцевого самоврядування або в органах виконавчої влади не менше одного року, або стаж роботи в інших сферах управління не менше трьох років.
Згідно з чинним порядком заміщення вакантних посад конкурсанти складають у письмовій формі іспити на знання Конституції України, законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування» та «Про запобігання корупції», а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень відповідного структурного підрозділу .
Для участі в конкурсі подаються документи:
заява про участь у конкурсі; заповнена особова картка (форма П-2 ДС) з відповідними додатками; 2 фотокарткии розміром 4 х 6 см; копії документів про освіту; декларація про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік, копії паспорта і військового квитка; номер ідентифікаційного коду.
Термін подання документів: протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу. За довідками звертатись за адресою: м. Боярка, вул. Білогородська, 13, кабінети № 6, 7.
Телефони для довідок: 43-241, 41-705

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30