ВПЕРЕД, ДО КРАЇНИ ЗНАНЬ!

1-09-2016, 14:33

ВПЕРЕД, ДО КРАЇНИ ЗНАНЬ!
Сьогодні наше місто нагадувало розбурханий святковий вулик. З різних вулиць із квітами та синьо-жовтими кульками стікався вишиваний струмок у школи нашого міста.
Ще задовго до урочистої лінійки подвір’я п’яти Боярських ЗОШ та Гімназії були заповнені збентеженими першачками і не менш схвильованими їхніми батьками, для яких усе тут сьогодні відбувається вперше. Старші учні вже почуваються більш впевнено, з радістю вітаються один з одним та зі своїми вчителями. Адже за літо усі підросли, засмагли, набралися нових вражень й неодмінно поспішали поділитися ними.
1 вересня Боярські школи відвідали шановані гості. До Боярського НВК «Гімназія – ЗОШ І ст.» завітала заступник міністра юстиції-керівник апарату у Кабінеті Міністрів України Ганна Онищенко. Вона щиросердно привітала сьогоднішніх першокласників: «Перед вами – довга дорога знань, довша ніж ви вже прожили». Ганна Володимирівна всім побажала рости мудрими та здоровими. У святі Першого дзвоника взяли участь також заступник міського голови Тетяна Кочкова, а також священики храму Пантелеймона Цілителя Костянтин та Андрій Дворові. Ієромонах Флавіан благословив і окропив школярів на новий навчальний рік. Одинадцятикласники Гімназії виконали патріотичний флешмоб, ніби підтверджуючи рядки з пісні «Все буде добре» у виконанні президента Гімназії Аліни Солоненко.
Учнів ЗОШ № 1 з Днем знань сьогодні вітали у промовах секретар Боярської міської ради Ольга Романченко, депутат Боярської міської ради Сергій Ірклієнко, директор ЦСПР Ангеліна Лахтадир, священик храму на честь ікони «Неопалима Купина» отець Максим Кравчук.
Директор Боярської ЗОШ № 2 благословила короваєм цьогорічних першокласників та їхніх вчителів. Серед почесних гостей – учасник АТО, випускник цієї школи Богдан Миц, депутати Боярської міської ради Олександр Семко, Людмила Гурнак.
Директор ЗОШ № 5 Валентина Кривенко привітала учнів і побажала їм терпіння й наполегливості на нелегкій ниві знань. Від імені Києво-Святошинської районної організації ветеранів Афганістану присутніх привітала Лариса Козленко.
Сьогодні в усіх боярських школах звучали слова привітань, вірші, пісні, виконувалися танцювальні номери, адже наші діти всі талановиті. Родзинка – потужне використання національної символіки: синьо-жовті прапори, кульки, вишиванки. І, звісно, дзвін першого дзвоника, який вже закликав школярів за парти.
ВПЕРЕД, ДО КРАЇНИ ЗНАНЬ!
ВПЕРЕД, ДО КРАЇНИ ЗНАНЬ!
ВПЕРЕД, ДО КРАЇНИ ЗНАНЬ!
ВПЕРЕД, ДО КРАЇНИ ЗНАНЬ!
ВПЕРЕД, ДО КРАЇНИ ЗНАНЬ!
ВПЕРЕД, ДО КРАЇНИ ЗНАНЬ!
ВПЕРЕД, ДО КРАЇНИ ЗНАНЬ!
ВПЕРЕД, ДО КРАЇНИ ЗНАНЬ!
ВПЕРЕД, ДО КРАЇНИ ЗНАНЬ!
ВПЕРЕД, ДО КРАЇНИ ЗНАНЬ!

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Май 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31