«ВИПУСКАЮЧИ – НЕ ВІДПУСКАЄМ!»

27-09-2016, 16:58

«ВИПУСКАЮЧИ – НЕ ВІДПУСКАЄМ!»
Саме такі слова неодноразово лунали недільного вечора 25 вересня у стінах Боярської гімназії, де було напрочуд гамірно і людно, й коридорами прогулювались не школярики-гімназисти, а вихованці Боярської міської дитячої школи мистецтв у різнобарвних концертних костюмах різних танцювальних стилів та епох. Привід був справді урочистий: зібралися викладачі, вихованці та їхні батьки з нагоди вручення дипломів випускникам про закінчення навчання у школі.
Вихованців зразкового дитячого хореографічного ансамблю «Перлинка» тепло та зворушливо привітали їхні керівники – Наталія Авраменко та Любов Красільнікова. Адже діти, які 9-10 років тому прийшли до цього ансамблю, стали не просто його складовою, а справжньою дружною сім’єю, яка усі труднощі та перемоги ділить навпіл. Тож тепер, коли пташенята випурхнули з «Перлинкиного» гнізда, їхній зв’язок з рідними стінами та викладачами, звичайно ж, не руйнується, а переходить на новий рівень взаємовідносин.
Вихованці ж, вийшовши на сцену, усій глядацькій залі продемонстрували свої нагороди, які збирали по дорозі на справжній зірковий Олімп, і врожай цей був вражаючий. Майже кожен випускник мав по кілька медалей з різних престижних конкурсів та фестивалів дитячої творчості, серед яких і міжнародні.
Такими ж бурхливими оплесками вітали й випускників зразкового ансамбль спортивного і бального танцю «Асгард» та їхнього керівника Костянтина Євлашевського, який, привітавши своїх вихованців, зазначив, що цей урочистий день – зовсім не кінець, адже саме після випускного бальні танці тільки й розпочинаються. Костянтин Миколайович подякував, дітям за наполегливість та майстерність, яку вони з роками здобули, а також їх батькам, що підтримували своїх нащадків та весь колектив у хвилини злетів і падінь.
Після привітань усі присутні мали змогу переглянути два фільми, змонтовані із фотографій різних років народного та хореографічного відділень цього закладу. А далі розпочався справжній феєрверк виступів – танців, запальних танків різних стилів та епох, після яких відбувалося вручення свідоцтв випускникам цього закладу, а також іменних медалей та похвальних грамот вихованцям. Кожен прекрасний виступ супроводжувався шквалом емоцій та завершувався бурхливими оплесками вдячних глядачів.
Усіх присутніх із цією урочистою подією, випускників, викладацький склад та батьків вихованців привітала заступник міського голови Тетяна Кочкова. Вона подарувала всім випускникам сувенірний фотоальбом, виданий на честь 60-ліття Боярки. Розвиток дитячої творчості є пріоритетним для міської влади, адже Боярська міська дитяча школа мистецтв є позашкільним навчальним закладом, заснованим Боярською міською радою, має статус комунального спеціалізованого позашкільного навчального закладу.
З моменту заснування, школа мистецтв бере активну участь у всіх міських культурно-масових заходах, районних, обласних, всеукраїнських, міжнародних конкурсах та фестивалях дитячої творчості. Вихованці школи брали участь у Міжнародних змаганнях «BLACKPOOL DANCE FESTIVAL» (м. Блекпул, Велика Британія), «Морська мушля» (м. Созополь, Болгарія), а також у Міжнародному чемпіонаті з бальних танців (м. Ассен, Нідерланди). Традиційними стали гастрольні поїздки вихованців школи мистецтв до міста-побратима Пулави (Польща), відповідно до договорів про співпрацю та партнерство між Києво-Святошинським районом та Пулавським повітом у рамках культурно-освітньої програми на запрошення влади Пулавського повіту.
Викладачі та батьки пишаються, що вихованці школи кожного року стають переможцями та лауреатами престижних конкурсів та фестивалів, чемпіонами м. Києва, Київської обл., України (WDC, IDSF), а також тим, що діти є володарями золотих, срібних та бронзових нагород за результатами класифікаційних змагань та конкурсів Спілки громадських організацій спортивного танцю України.
Свято віддзвеніло, але підростає нова достойна зміна юних дарувань, які примножують мистецьку славу Боярки далеко за її межами.
«ВИПУСКАЮЧИ – НЕ ВІДПУСКАЄМ!»
ВИПУСКАЮЧИ – НЕ ВІДПУСКАЄМ

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30