ПАТРІОТІВ ВИХОВУЮТЬ ЗМАЛЕЧКУ

28-09-2016, 17:23

ПАТРІОТІВ ВИХОВУЮТЬ ЗМАЛЕЧКУ
22 вересня в Українському національному інформаційному агентстві «УКРІНФОРМ» відбулася презентація освітньо-патріотичного збірника «Школа патріотизму».
Збірник був презентований лідером Всеукраїнської освітньої платформи «Сходи в майбутнє» Ігорем Найдою, авторами збірника: керівником Науково-освітнього центру патріотичного виховання молоді університету «Україна» Юрієм Мельничуком і директором центру культури «Уваровський дім» Олександром Соколенком, рецензентом, доктором педагогічних наук, професором Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова Юрієм Руденком, проректором університету розвитку людини «Україна», доктором економічних наук Ростиславом Дубасом і народним депутатом України Олегом Мусієм.
Книга «Школа патріотизму» присвячена дослідженню проблем патріотичного виховання молоді та юнацтва. У збірнику автори представляють практичні методи козацько-лицарського виховання учнів і студентів, формування у них сили волі і сили духу, глибокого розуму і високої духовності, готовності і практичних умінь будувати Українську державу.
Найбільше сторінок збірника присвячено роботі Києво-Святошинської районної організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) й народного козацького хору «Горлиця» Тарасівського сільського будинку культури «Горлиця». І не даремно. Адже районна організація УСВА (воїнів-інтернаціоналістів), мов єдина велика, дружня родина. Ветеранів Афганістану знають у кожній школі, адже жоден урок мужності не обходиться без них, як і спортивні змагання, естафети, посвяти в козачата, конкурси малюнків «Афганістан очима дітей» тощо.
На презентації книги був присутній весь актив Києво-Святошинської організації УСВА на чолі з головою організації Ларисою Козленко: заступники голови Олег Свінціцький (він же – голова Вишнівської міської організації ветеранів УСВА) та Олександр Бондаренко, Анатолій Палій і Микола Гуменюк. Виступаючи перед присутніми, Лариса Козленко щиро подякувала Юрію Мельничуку за унікальну можливість спільно з козаками, викладачами університету взяти активну участь у патріотичному вихованні майбутніх патріотів України. Як і за те, що діяльність районної організації щедро висвітлена на сторінках збірника.
ПАТРІОТІВ ВИХОВУЮТЬ ЗМАЛЕЧКУ
ПАТРІОТІВ ВИХОВУЮТЬ ЗМАЛЕЧКУ
ПАТРІОТІВ ВИХОВУЮТЬ ЗМАЛЕЧКУ

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31