ПОДБАЙТЕ ПРО БЕЗПЕКУ ДІТЕЙ ПІД ЧАС КАНІКУЛ

24-10-2016, 15:58

Щороку в Україні виникають тисячі пожеж, на яких гинуть сотні людей, у тому числі дітей. Зазвичай більшість трагічних випадків трапляється саме тоді, коли малеча залишається без нагляду дорослих.
З наступного тижня у школярів розпочинаються осінні канікули і здебільшого вони перебуватимуть вдома самі. Тож цього тижня фахівці ДСНС, відвідуючи заклади освіти, в рамках акцій «Запобігти! Врятувати! Допомогти!», «Правила безпеки вивчай, весело відпочивай!», «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності» ще раз нагадали дітям як потрібно себе поводити під час виникнення надзвичайної події. Зокрема, такі заходи відбувалися у школах Житомирської, Київської, Миколаївської, Сумської, Чернігівської, Донецької областей.
Під час спілкування із школярами рятувальники розповіли їм, яких правил безпеки варто дотримуватися аби не виникло пожежі, що потрібно робити, якщо загорання все ж сталося та як користуватися первинними засобами пожежогасіння, зокрема вогнегасником. Також вогнеборці нагадали дітям правила поведінки під час знаходження на вулиці підозрілого предмету та наголосили, що ні в якому разі не можна торкатися залишених сумок, пакетів, предметів побуту.
Шановні батьки! Рятувальники ДСНС України вкотре звертаються до вас з проханням дбати про безпеку своїх дітей.
Тримайте запальнички та сірники в недоступних для малечі місцях, розповідайте їм про небезпеку, яку приховує у собі вогонь! Виховуйте у них навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом тощо. Знайдіть декілька хвилин на розмову з дітьми про елементарні правила безпеки під час перебування вдома. Обов’язково розкажіть дітям, що у разі виникнення пожежі необхідно терміново сповістити про це дорослих та Службу порятунку за номером «101».
Пам`ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нас самих!

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30