«МИРОТВОРЕЦЬ»

18-11-2016, 22:32

«МИРОТВОРЕЦЬ»
18 листопада відбувся мітинг-реквієм з нагоди відкриття на базі розташування полку поліції особливого призначення «Миротворець», що базується у Боярці, меморіального комплексу на честь працівників Головного управління Національної поліції у Київській області, які загинули під час виконання службових обов’язків у зоні проведення АТО.
У заході взяли участь Секретар РНБО Олександр Турчинов, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, тимчасово виконуючий обов’язки глави Національної поліції України Вадим Троян, заступник глави Національної поліції України – керівник патрульної поліції Олександр Фацевич, губернатор Київської області Олександр Горган, виконуючий обов’язки начальника Головного управління Національної поліції України в Київській області Дмитро Ценов, народні депутати України, а також керівництво Києво-Святошинського району та міста Боярки.
На стелі меморіалу викарбувано імена 29 бійців полку «Миротворець», які загинули під час виконання службових обов’язків у зоні проведення АТО.
До проведення заходу долучилися також волонтери, колеги та родичі загиблих, а також учні Боярської ЗОШ №1 на чолі з директором школи Катериною Мелашенко.
Бійці полку поліції особливого призначення «Миротворець» були нагороджені Грамотами та Подяками Міністерства Внутрішніх Справ України, нагрудними знаками «За відзнаку в службі» та «За відвагу в службі», іменною зброєю. А діти та родичі загиблих отримали нагороди своїх героїв та цінні подарунки: телевізори, велосипед, годинники тощо.
Нагороди вручали Секретар РНБО Олександр Турчинов та міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.
Міський голова Боярки Олександр Зарубін та секретар Боярської міської ради Ольга Романченко нагороджені пам’ятною медаллю «За волонтерську діяльність» та Подякою за підписом командира полку поліції особливого призначення «Миротворець» Юрія Шершньова.
Після закінчення офіційної частини всі присутні мали можливість ознайомитися з історією та бойовим шляхом полку поліції особливого призначення «Миротворець», технікою, яка пройшла воєнними дорогами зони АТО, та зброєю наших миротворців.
«МИРОТВОРЕЦЬ»
«МИРОТВОРЕЦЬ»
«МИРОТВОРЕЦЬ»
«МИРОТВОРЕЦЬ»
«МИРОТВОРЕЦЬ»
«МИРОТВОРЕЦЬ»
«МИРОТВОРЕЦЬ»
«МИРОТВОРЕЦЬ»
«МИРОТВОРЕЦЬ»
«МИРОТВОРЕЦЬ»
«МИРОТВОРЕЦЬ»
«МИРОТВОРЕЦЬ»
Миротворець

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Май 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31