З ГІДНІСТЮ В СЕРЦІ

21-11-2016, 15:33

З ГІДНІСТЮ В СЕРЦІ
21 листопада у парку Перемоги біля тимчасового пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні з ініціативи ГО «Гайдамацький край» відбувся мітинг-реквієм з нагоди Дня гідності та Свободи.
Серед присутніх – міський голова Олександр Зарубін, народний депутат України Михайло Гаврилюк, депутати Боярської міської ради, працівники виконавчого комітету та громадськість.
Міський голова Олександр Зарубін нагадав присутнім буремні події, коли свідомі українці, виступаючи проти свавілля діючи влади, встали на захист європейського майбутнього нашої держави. Користуючись нагодою, він також повідомив присутнім, що розпочато громадське обговорення щодо встановлення спільної скульптури в Парку «Воїнам, які загинули під час проведення АТО та «Героям Небесної Сотні».
Народний депутат України Михайло Гаврилюк наголосив, що ми повинні зробити Європу у своїй країні. Життя в нашій країні може бути кращим тільки завдяки праці кожного громадянина. Нехай Європа проситься до нас, а не ми до неї.
Депутати Боярської міської ради Олександр Слободюк та Любов Лавріненко наголосили на тому, що революція ще триває. І попереду дуже багато роботи. Але жити і діяти слід так, щоб завжди почуватися гідно, адже Герої Небесної Сотні бачать нас.
Також перед присутніми виступили голова районної організації воїнів-інтернаціоналістів Лариса Козленко та голова міської організації ветеранів війни, праці та дітей війни Лідія Хоменко.
Учасники мітингу поклали квіти до тимчасового пам’ятного знаку, а також разом виконали Гімн України.
З ГІДНІСТЮ В СЕРЦІ
З ГІДНІСТЮ В СЕРЦІ
З ГІДНІСТЮ В СЕРЦІ
З ГІДНІСТЮ В СЕРЦІ
З ГІДНІСТЮ В СЕРЦІ
З ГІДНІСТЮ В СЕРЦІ
З ГІДНІСТЮ В СЕРЦІ
З ГІДНІСТЮ В СЕРЦІ

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Май 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31