ПЕРЕВІРКА ЗАРАДИ ВЛАСНОЇ БЕЗПЕКИ

25-01-2017, 18:06

ПЕРЕВІРКА ЗАРАДИ ВЛАСНОЇ БЕЗПЕКИЗа дорученям Київської облдержадміністрації, «Kuєво-Святошинська ФЕГГ» ПАТ «Київоблгаз» проводить планове технічне обслуговування димових та вентиляційних каналів житлового фонду з оформленням відповідних актів, а також проведення інвентаризації будинків приватної власності щодо відповідності димових та вентиляційних каналів вимогам правил та норм.
Під час планово-технічного обслуговування (ПТО) та інших робіт щодо обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання працівники газового господарства перевіряють не стан димових та вентиляційних каналів, а лише наявність у них тяги. До того ж газове господарство слідкує за своєчасним наданням власниками Актів ДВК. У разі їх відсутності чи отриманні акта з негативним висновком, газове господарство може ініціювати відключення споживача від газопостачання. Адже несправність ДВК загрожує виникненням аварійної ситуації та небезпекою отруєння мешканців.
У Правилах безпеки систем газопостачання визначено: відповідальність за стан димових та вентиляційних каналів у житлових будинках покладається на керівників житлово-експлуатаційних організацій, у житлових кооперативах – на голову, у приватних будинках – на власників. Щоб акти перевірки були своєчасно надані до газового господарства, дбає також і власник.
Контроль за проведенням перевірок стану димових і вентиляційних каналів повинні забезпечувати житлово-експлуатаційні організації та керівники (власники) будинків.
Витрати на прочистку димових та вентиляційних каналів у структурі тарифу на природний газ не передбачені. Тому оплачуються споживачем особисто відповідно до прайсу спеціалізованої організації. Спеціалізовані організації жодного відношення до ПАТ «Київоблгаз» не мають!

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30