ОБГОВОРИЛИ ПРОГРАМУ РОЗВИТКУ МІСТА

11-02-2017, 19:22

ОБГОВОРИЛИ ПРОГРАМУ РОЗВИТКУ МІСТА
11 лютого у готельно-ресторанному комплексі «Екватор» відбулось громадське обговорення програми соціального, економічного та культурного розвитку на 2017 рік, у якому взяли участь міський голова Олександр Зарубін, заступники міського голови Тетяна Кочкова та Віталій Мазурець, секретар Боярської міської ради Олексій Скринник, депутати Боярської міської ради, керівники відділів Боярської міської ради та представники громадськості. Модератор – заступник голови Всеукраїнського громадського об’єднання «Інститут Республіка» Олександра Скиба.
З головною доповіддю виступив міський голова Олександр Зарубін. Він зазначив, що серед пріоритетних завдань нинішньої влади – відновлення повноцінної роботи двох комунальних підприємств міста: КП «Боярка-Водоканал» та КП «БГВУЖКГ». «Маємо зараз дефіцит і техніки, і людей. Як тільки їм вдасться повноцінно запрацювати, буде вирішено більшість проблем міста. Адже ці два комунальні підприємства – серце і мозок міста».
Олександр Зарубін наголосив, що до міської ради надійшло багато пропозицій від депутатів Боярської міської ради, громадських організацій та жителів Боярки щодо програми соціально-економічного розвитку на загальну суму майже 200 млн. грн., в той час, коли бюджет розвитку міста складає лише 10 млн. грн. «Безумовно, найважливіші пропозиції будуть враховані. Але варто пам’ятати, що розвиток власного міста залежить від кожного з нас», - підсумував Олександр Олександрович.
Міський голова відповів на кожне запитання присутніх. Жителі цікавились якістю води, каналізуванням історичної частини міста, долею соціального маршруту № 5, об’єктами соціальної інфраструктури міста, а також висловлювали занепокоєння щодо нез’ясованого будівництва на території між двома кладовищами, яка належить до меж Тарасівської сільської ради.
Участь в обговоренні взяли також депутати Боярської міської ради та представники громади.
ОБГОВОРИЛИ ПРОГРАМУ РОЗВИТКУ МІСТА
ОБГОВОРИЛИ ПРОГРАМУ РОЗВИТКУ МІСТА
ОБГОВОРИЛИ ПРОГРАМУ РОЗВИТКУ МІСТА

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30