У БОЯРЦІ ВІДКРИТО ПАМ’ЯТНИК ГЕРОЯМ

27-03-2017, 15:01

У БОЯРЦІ ВІДКРИТО ПАМ’ЯТНИК ГЕРОЯМ
27 березня у парку Перемоги відкрито пам’ятника Героям Небесної Сотні та полеглим бійцям АТО.
В урочистостях взяли участь: голова Києво-Святошинської районної державної адміністрації Мирослава Смірнова, голова Києво-Святошинської районної ради Вадим Гедульянов, Боярський міський голова Олександр Зарубін, учасники АТО, депутати Боярської міської ради та громада міста.
Чин освячення пам’ятника звершили настоятель Свято-Покровської парафії отець Димитрій Присяжний та настоятель храму на честь ікони Божої Матері «Неопалима купина» отець Максим Кравчук.
«Події Революції Гідності, – звернулася до присутніх Мирослава Смирнова, – це не тільки урок для нас, українців, це урок і для наших сусідів. Ті молоді люди, які вийшли з акціями протесту в Москві та Мінську декілька днів тому, вірять у справу, яку робимо ми, та у ті цінності, які відстоює український народ. Я дякую кожному, хто сьогодні на своєму місці допомагає нашим мужнім військовим, хто вірить у потужну Україну, яку сьогодні ми будуємо. А також вклоняюся нашим захисникам, яким ми завдячуємо життям. Вічна пам'ять полеглим героям. Вірю, що вони у кращому світі спостерігають за нами».
Також слова подяки українським героям висловив Вадим Гедульянов: «Я дякую нашим героям та їхнім родинам за патріотизм і віру в Україну. За те, що сьогодні нашу армію поповнюють свідомі хлопці, які виконують свій обов'язок перед державою. Сьогодні наше завдання - захистити ідеали, за які боролися герої. Щасливий, що цей меморіал, сповнений символізму і духовності, встановлений саме у Боярці».
Міський голова Олександр Зарубін наголосив на тому, що дата відкриття пам’ятника невипадкова. Саме 27 березня загинув учасник АТО – боярчанин Станіслав Дерев’янко. «На жаль, нашу Боярку не оминуло горе. Рік тому на Сході загинув наш земляк. Цей пам’ятник встановлено на честь сучасних українських героїв, які проливають свою кров та віддають життя за незалежність України», – наголосив Олександр Зарубін.
Символічно під час покладання квітів у небу випурхнули білі голуби, ніби душі полеглих героїв, які здійнялися в небо, щоб у небесній варті стояти на сторожі рідного краю.
У БОЯРЦІ ВІДКРИТО ПАМ’ЯТНИК ГЕРОЯМ
У БОЯРЦІ ВІДКРИТО ПАМ’ЯТНИК ГЕРОЯМ
У БОЯРЦІ ВІДКРИТО ПАМ’ЯТНИК ГЕРОЯМ
У БОЯРЦІ ВІДКРИТО ПАМ’ЯТНИК ГЕРОЯМ
У БОЯРЦІ ВІДКРИТО ПАМ’ЯТНИК ГЕРОЯМ

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30