БРИФІНГ У РАМКАХ ПРОЕКТУ «ЗМІЦНЕННЯ МІСЦЕВОЇ ФІНАНСОВОЇ ІНІЦІАТИВИ (ЗМФІ-ІІ) ВПРОВАДЖЕННЯ» М. БОЯРКА

26-04-2017, 16:09

БРИФІНГ У РАМКАХ ПРОЕКТУ «ЗМІЦНЕННЯ МІСЦЕВОЇ ФІНАНСОВОЇ ІНІЦІАТИВИ (ЗМФІ-ІІ) ВПРОВАДЖЕННЯ» М. БОЯРКА
м. Боярка, 28 квітня 2017 року
Початок об 11:00
Місце події: м. Боярка, парк Перемога, у місці розташування літньої сцени
Присутні:
Олександр Зарубін, Боярський міський голова
Валерій Шульга, перший Боярського заступник міського голови
Тетяна Кочкова, заступник Боярського міського голови із соціальних питань
Андрій Залужний., експерт Інституту Регіонального Розвитку.

У Боярці відбудеться навчання з написання проектів

У рамках реалізації проекту USAID «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ І-ІІ) впровадження» (що виконується Інститутом бюджету та соціально-економічних досліджень), Інститут Регіонального Розвитку 28 квітня 2017 року проводить навчання з підготовки проектів на виконання Громадського бюджету м. Боярка.
Громадський бюджет (бюджет участі) – це інструмент прямої демократії, за допомогою якого мешканці міста залучаються до розподілу частини міського бюджету.
З 1 до 31 травня 2017 року відбудеться подання проектів у рамках реалізації Громадського бюджету м. Боярка на загальну вартість 500 тис. грн.
Кількість проектів-переможців обмежується визначеним обсягом коштів бюджету участі м. Боярка на 2017 рік. У разі нестачі коштів на реалізацію чергового проекту з переліку проектів-переможців, до уваги буде братися наступний з проектів-переможців, орієнтовна вартість реалізації якого не призведе до перевищення суми коштів бюджету участі м. Боярка в 2017 році.
За рахунок бюджету ініціатив кожен мешканець міста може запропонувати проект на поліпшення комфорту проживання мешканців та естетичного вигляду міста Боярка, сприяти соціально-економічному, культурному та просторовому розвитку, впровадженню сучасних інноваційних проектів в усіх сферах життєдіяльності міста Боярка (що не пов’язані з поточною роботою у відповідних галузях та сферах діяльності та поточним утриманням бюджетних установ).
Опис проекту на виконання Громадського бюджету міста Боярки має включати:
основну мету реалізації проекту; проблему, якої він стосується; запропоновані рішення; пояснення, чому саме це завдання має бути реалізоване і яким чином його реалізація вплине на подальше життя мешканців; бюджет проекту, а також очікуваний термін його реалізації. Кожен проект повинен мати групу підтримки не менше 20 осіб (крім ініціаторів проекту). Проекти можуть подаватися в паперовому чи електронному вигляді або безпосередньо через електронну систему на веб-сайті.
З 1 до 31 липня кожен мешканець міста Боярка зможе підтримати ті проекти, які він вважатиме найдоцільнішими для виконання у місті. Проголосувати можна буде за будь-яку кількість наявних проектних пропозицій.
Для збільшення шансів на перемогу саме вашого проекту ви можете провести інформаційну кампанію на підтримку свого проекту, що збільшить шанси на перемогу у проекті та можливість спільно із містом реалізовувати власну ідею.
Реєстрація проектів відбуватиметься:
- безпосередньо через електронну систему на веб-системі «Громадський проект»: https://gb.mistoboyarka.gov.ua/
- електронною поштою у вигляді сканованого оригіналу документів з поміткою «Бюджет участі м. Боярка» на електронну адресу: mistoboyarka@gmail.com;
- у паперовому вигляді за адресою Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) Боярської міської ради: м. Боярка, вул. Грушевського, 39.
Запрошуємо ЗМІ для участі та висвітлюванні події.
Акредитація проводиться шляхом надсилання листа на електронну адресу: mistoboyarka@gmail.com
БРИФІНГ У РАМКАХ ПРОЕКТУ «ЗМІЦНЕННЯ МІСЦЕВОЇ ФІНАНСОВОЇ ІНІЦІАТИВИ (ЗМФІ-ІІ) ВПРОВАДЖЕННЯ» М. БОЯРКА

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30