БОЯРКА. ДЕНЬ МОЛОДІ

26-06-2017, 18:24

БОЯРКА. ДЕНЬ МОЛОДІ
25 червня в парку ім. Т. Шевченка Боярка відсвяткувала День молоді.
На відміну від попередніх років, було внесено зміни до програми святкового концерту. І тепер виступи учасників – це окремі блоки святкової концертної програми.
На сцені виступили: лауреат Всеукраїнської олімпіади «Голос країни» Юля Вишнякова; переможець Всеукраїнського конкурсу «Обдарована молодь – 2016» Максим Рудич; переможниця батлу барабанщиків в «Route 66», переможниця фестивалю відео від «Funky Drummer», фіналістка фестивалю «Drummers United» Тетяна Бабенко; гурт «Резон», кавер-гурт «Avenue», гурт «Fail System» із Черкас і резидент багатьох столичних клубів та ресторанів DJ Sparko. Було також проведено флешмоб під керівництвом Олександри Наконечної – керівника хореографічної студії «Golden Dance».
У рамках фестивалю проведено благодійну акцію «Андрюша – живи!» Це лотерея, кошти від якої вже передані рідним 21-річного боярчанина Андрія Владиченка, якому лікарі поставили страшний діагноз – гострий лейкоз, для проведення операції з пересадки кісткового мозку родині потрібно 150 тисяч доларів.
На момент закінчення розіграшу лотерейних призів було зібрано 3 662 грн. Але кошти продовжували надходити практично до закінчення свята. Тому що до акції долучилися практично всі присутні на святі.
Відбулось також нагородження найкращих представників молоді нашого рідного міста. За успіхи та високі досягнення, за любов до Батьківщини і достойне представлення рідного міста на змаганнях різних рівнів та з нагоди святкування Дня Конституції і Дня молоді міський голова Олександр Зарубін нагородив абсолютну чемпіонку України з настільного тенісу Ольгу Понько.
Олександр Олександрович нагородив також випускників-медалістів Боярських шкіл. Цього року їх – 13, і вони таки достойні, щоб назвати їхні імена. Це – Єлизавета Крупко, Катерина Немченко, Марія Речицька, Катерина Стельмах, Марія Чир’єва, Ліза Чорна, Ольга Кузько, Анастасія Шинкаренко, Олександра Храмова, Вікторія Гетьман, Марія Лазоренко, Марія Чекмак і Катерина Смирнова.
25 червня в парку ім. Т. Шевченка відбулося ще й відкриття майданчика для пляжного волейболу з двома ігровими полями, а також проведено відкритий турнір Києво-Святошинського району з пляжного волейболу серед дівчат.
У змаганнях взяли участь 8 команд: з Бородянки, київських ДЮСШ і з Боярки. Саме боярчанки й стали переможцями цих перших в історії нового майданчика змагань. Нагороди переможцям (Дар’я Тихонова та Аліна Леончук – І місце, Поліна Дерев’янко та Олександра Казміренко – ІІ місце, Софія Палій та Анастасія Барнецька) вручив міський голова Боярки Олександр Зарубін.
БОЯРКА. ДЕНЬ МОЛОДІ
БОЯРКА. ДЕНЬ МОЛОДІ

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30