КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКИЙ РВ ГУ ДСНС УКРАЇНИ У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

27-06-2017, 16:49

Щоб жнива пройшли без втрат, рятувальники нагадують керівникам сільськогосподарських підприємств, що до початку збирання врожаю необхідно подбати про здійснення протипожежних заходів під час його підготовки та збирання. Важливу роль в цьому відіграє протипожежний захист.
Уберегти врожай від пожеж – завдання для всіх громадян України. Тому рятувальники продовжують проводити інформаційно-профілактичні заходи щодо забезпечення належного стану пожежної безпеки та підготовки господарств та сільгосппідприємств на території Києво-Сятошинського району.
Так 27 червня було проведено рейд із представниками сільськогосподарських угідь у ході якого працівники Києво-Святошинського РВ ГУ ДСНС України у Київській області розповіли про порядок користування сертифікованими вогнегасниками, ознайомили їх з вимогами до обслуговування зернозбиральної техніки та чіткого дотримання протипожежного режиму під час проведення збирання врожаю зернових культур. Окрему увагу фахівці приділяють наявності первинних засобів пожежогасіння – вогнегасників. Рятувальники перевірили їх справність, розповіли відповідальним особам про їх призначення та правила користування.
Основними причинами виникнення пожеж під час жнивної кампанії є необережне поводження з вогнем, випалювання стерні, порушення правил експлуатації машин та агрегатів. Рятувальники Києво-Святошинського району наголошують: категорично забороняється палити стерню та пожнивні залишки, розпалювати багаття, застосовувати будь-який відкритий вогонь на хлібних полях і поблизу, а також на зернотоках, заготівельних пунктах, елеваторах, поруч із стогами соломи й сіна. Пам’ятайте, що дотримання всіх вимог – це гарантія збереження врожаю від пожежі!

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30