ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДФС У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПОВІДОМЛЯЄ:

21-09-2017, 17:38

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДФС У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПОВІДОМЛЯЄ:
На Київщині розливали пивний фальсифікат

У Вишгородському районі виявили та припинили діяльність підпільного цеху з масового виробництва алкогольної продукції (пива) відомих торгових марок. Дії щодо припинення незаконної діяльності цеху відбувалися за співпраці управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Київській області, співробітників управління захисту економіки в Київській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України, а також Васильківської місцевої прокуратури та Васильківського відділу поліції ГУ НП у Київській області.
Нелегальне виробництво пива організував приватний підприємець, зберігаючи та реалізуючи згодом підакцизну продукцію без дозвільних документів.
Правоохоронні органи, які брали участь у заходах, вилучили обладнання, яке використовувалося для виробництва пива, та готову алкогольну продукцію.

Операція «Акциз - 2017»: у Київському регіоні знову викрили цех з виготовлення підроблених алкогольних напоїв

Працівники оперативного управління ГУ ДФС у Київській області спільно із співробітниками Васильківського відділу Києво-Святошинської прокуратури Київської області, в рамках проведення спецоперації
«Акциз – 2017», викрили факт зберігання невідомою особою алкогольної продукції з підробленими марками акцизного збору.
20 вересня 2017 проведено ряд обшуків в гаражних боксах, в ході яких виявлено та припинено незаконне виробництво елітних фальсифікованих алкогольних напоїв.
За результатами проведених обшуків з незаконного обігу вилучено товарно-матеріальні цінності орієнтовною вартістю 850 тис. грн. З них підакцизних товарів на суму 500 тис. грн., а саме:
115,1 дал. фальсифікованих алкогольних напоїв («Absolut», «Finlandia», «Kvint», «Keglevich», «Beluga») без марок акцизного податку України встановленого зразка на загальну суму 500 тис. гривень;
обладнання і знаряддя для виробництва фальсифікованої алкогольної продукції (пусті пластикові бутлі об’ємом 5л., картонні коробки типу
«бег-ін-бокс», шланги, лійки, пластикові ємкості об’ємом 1 тис. літрів) та фурнітура в кількості 3 тис. коробів об’ємом 2-3 літри для фасування фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів з логотипами торгових марок світових брендів на суму 350 тис. гривень.
За наявною інформацією, зазначені алкогольні напої в подальшому реалізовувались на території Київської області шляхом розміщення оголошень у мережі Інтернет.
Вилучені товарно-матеріальні цінності передані на відповідальне зберігання.
Досудове розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 199 КК України триває.
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДФС У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПОВІДОМЛЯЄ:

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30