АКАДЕМІЧНІ ВИСОТИ ХУДОЖНЬОЇ СТУДІЇ

23-10-2017, 17:42

АКАДЕМІЧНІ ВИСОТИ ХУДОЖНЬОЇ СТУДІЇ
21 жовтня в Боярському краєзнавчому музеї відбулося відкриття виставки творчих та академічних робіт викладача та учнів художньої студії Олексія Саржинського.
Зустріч з високим мистецтвом академічного рівня почалась з музичного вітання від вокального ансамблю «Тріада класік». У виконанні артистки Державної заслуженої академічної капели «Думка» Вікторії Джоган (сопрано), Олени Захожої (сопрано) та Олени Добровольської (мецо-сопрано) та у супроводі партії фортепіано у виконанні Арсена Яковенка прозвучали «Терцет фей» з опери В.А.Моцарта «Чарівна флейта» та «Гумореска» Антоніни Дворжак.
З вітальним словом на адресу керівника «Художньої студії» Олексія Саржинського та його вихованців до присутніх звернулися директор Боярського краєзнавчого музею Галина Терпіловська, заступник міського голови Тетяна Кочкова. Виступили також Сергій Помогаєв; художники Олександр Малінченко, Павло Бала маджі, різьбяр Володимир Відеречко; друг Олексія Саржинського Борис Каплан та донька пана Олексія, учениця та викладач «Художньої студії», студентка 2 курсу архітектурного факультету Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури Олександра Саржинська.
До речі, про учнів «Художньої студії». Саме з їх вуст прозвучали найбільш щирі слова вдячності на адресу майстра. Зокрема, своїми спогадами про унікальність занять та своїми досягненнями після закінчення студії з присутніми поділилися учні Олексія Сардинського: Юлія Козлятник, Юлія Волкова, Оксана Присяжнюк, Юлія Заїка, Юлія Ігнат, Володимир Гончарук.
На згадку про цю зустріч Олексій Саржинський отримав вже раритетну книгу «Літературне сузір’я. Письменники Святошинського краю» з автографами всіх присутніх.
АКАДЕМІЧНІ ВИСОТИ ХУДОЖНЬОЇ СТУДІЇ
АКАДЕМІЧНІ ВИСОТИ ХУДОЖНЬОЇ СТУДІЇ

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30