«ВІД СЕРЦЯ ДО СЕРЦЯ»

8-12-2017, 19:27

«ВІД СЕРЦЯ ДО СЕРЦЯ»
8 грудня вихованці НОК Київського військового ліцею ім. І. Богуна на чолі з методистом групи виховної роботи Людмилою Колеснік та психологом 7 роти Юлією Хвиль відвідали спеціалізований обласний Будинок дитини в м. Боярка.
Цей візит відбувся в рамках проекту «Від серця до серця», який за п’ять років свого існування перетворився на справжню дружбу вихованців двох таких різних дитячих закладів. З розповіді логопеда Будинку дитини Валентини Авраменко ліцеїсти дізналися, що цей заклад існує в Боярці вже понад 50 років. Тут виховуються дітки від народження до 7 років, які мають непрості долі. Ліцеїсти спілкувалися та гралися зі своїми маленькими друзями, а також аплодували кожному номеру імпровізованого концерту, який був влаштований саме для них. На прощання щедро обдарувати іграшками та теплими речами, бо ж і зима, і свято наближаються!
Як розповіла психолог 7 роти Юлія Хвиль, «у нашому закладі навчаються діти-сироти та діти з неповних сімей. Та й діти зі звичайних родин, потрапивши в чітко розписані умови життя військового навчального закладу і перебуваючи тут цілодобово, сумують за домівками, рідними та друзями. Тому з’явилася ідея взяти шефство над Будинком дитини. Ви б бачили, з яким захопленням наші хлопці збирали ці подарунки, як довго й ретельно вибирали іграшки. До речі, більшість іграшок – їхні власні! Просто зараз вони вже більш потрібні іншим».
Маленьке свято близьким сусідам подарували військові ліцеїсти-богунівці, адже навчальний заклад знаходиться неподалік Будинку дитини. Доброта і турбота про ближнього йде від серця до серця, наповнюючи їх любов’ю і радістю.
«ВІД СЕРЦЯ ДО СЕРЦЯ»
«ВІД СЕРЦЯ ДО СЕРЦЯ»
«ВІД СЕРЦЯ ДО СЕРЦЯ»
«ВІД СЕРЦЯ ДО СЕРЦЯ»
«ВІД СЕРЦЯ ДО СЕРЦЯ»
«ВІД СЕРЦЯ ДО СЕРЦЯ»
«ВІД СЕРЦЯ ДО СЕРЦЯ»
«ВІД СЕРЦЯ ДО СЕРЦЯ»

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30