У ДИТСАДКУ «КАЗКА» ВІДКРИТО НОВУ ГРУПУ

18-12-2017, 14:11

У ДИТСАДКУ «КАЗКА» ВІДКРИТО НОВУ ГРУПУ
18 грудня, до Дня Святого Миколая, у дитячому садку «Казка» після капітального ремонту приміщення відкрито нову групу. Це сталося на продовження подій, які відбулись на початку 2017 року.
Нагадаємо, що 3 лютого в ДНЗ «Казка» було відкрито нову інклюзивну групу. Під час урочистого відкриття міський голова Олександр Зарубін звернувся до голови Києво-Святошинської РДА Мирослави Смірнової з проханням допомогти відкрити ще одну групу в приміщенні, яке на той час не використовувалось через аварійний стан.
Завдяки сприянню керівників району після проведення всіх необхідних кроків було виділено кошти. І вже в липні розпочалась реконструкція приміщення. Ремонт тривав чотири місяці. Вартість робіт – 793 805 грн. 55 коп.
В урочистому відкритті нової групи «Веселка» взяли участь: голова Києво-Святошинської райради Вадим Гедульянов, заступник голови РДА Михайло Лєзнік, Боярський міський голова Олександр Зарубін та заступник міського голови Тетяна Кочкова.
Малюки підготували для шановних гостей невеличку святкову програму, від якої усім присутнім стало тепліше на серці.
Ті з боярчан, кому доводилось бувати в ДНЗ «Казка», знають, як там затишно і красиво. Нова група не могла бути іншою. Під час ремонту всі поверхні «одяглися» новими матеріалами. Розписані рукою художника стіни ожили.
У результаті вийшло справжнє диво з сяючим кахлем, новими світлими дошками. Все тільки найкраще та найсучасніше, – за таким принципом у «Казці» робиться все.
Завідуюча дитячим садком Галина Косовська розповіла, що відкриття нової групи дозволить дитячому садку прийняти ще 30 дітей.
Нова група має окремий вихід з просторою терасою. Її вже обладнано меблями та м’яким інвентарем. «Боярка-інформ» стала свідком того, як малюки з сусідньої групи «перевіряли» стан готовності приміщення до урочистого відкриття. Малечі все сподобалось: яскравий вітраж на вхідних дверях, іграшки, килими та меблі.
Голова райради Вадим Гедульянов щиро подякував завідуючій ДНЗ «Казка» Галині Косовській за віддану працю. Адже саме в «Казці» було відкрито першу в районі інклюзивну групу для дітей з особливими освітніми потребами.
«Я вважаю педагогів ковалями нації, – наголосив Вадим Едуардович. – Ми дуже багато робимо для розвитку освітньої галузі району. І я переконаний, що це рано чи пізно принесе бажаний результат».
Міський голова Олександр Зарубін щиро подякував керівництву району за потужну підтримку міста. «Впродовж цього року у ДНЗ «Казка» відкрито дві нові групи. Це важливо для міста. Батьки маленьких боярчан будуть дуже раді, – наголосив Олександр Олександрович.
У ДИТСАДКУ «КАЗКА» ВІДКРИТО НОВУ ГРУПУ
У ДИТСАДКУ «КАЗКА» ВІДКРИТО НОВУ ГРУПУ
У ДИТСАДКУ «КАЗКА» ВІДКРИТО НОВУ ГРУПУ
У ДИТСАДКУ «КАЗКА» ВІДКРИТО НОВУ ГРУПУ

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30