КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКА ОДПІ ПОВІДОМЛЯЄ:

8-05-2018, 15:31

Адміністративні послуги за квітень

У квітні 2018 року Центром обслуговування платників Києво-Святошинскьої ОДПІ було надано 4675 адміністративних послуги.
У зазначеному періоді видано 1589 довідок про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб -платників податків.
Довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами Державної фіскальної служби України отримали 591 платник.
За реєстрацією реєстраторів розрахункових операцій, книг обліку розрахункових операцій, розрахункових книжок до центру обслуговування звернулося 576 суб’єктів підприємницької діяльності.
Стати платниками єдиного податку виявили бажання 425 суб`єкти підприємницької діяльності, 443 платники податків отримали витяг з реєстру платників єдиного податку, також було надано 473 послуги з реєстрації книги обліку доходів та книги обліку доходів і витрат платників єдиного податку.
Платникам податків про отримані доходи та звірки платежів надано 506 довідок, також у зазначених довідках були зазначені відомості з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про джерела виплачених доходів та утриманих податків.
Надання інших адміністративних послуг платникам податків склало 72.
Співробітники ЦОП надають також усні консультації та роз’яснення з питань податкового законодавства, загальна кількість таких усних звернень склала 2600.
Првацівниками ЦОП отримано та відпрацьовано 3753 вхідної кореспонденції.

Платниками Києво-Святошинської ОДПІ забезпечено надходження до бюджету понад 546 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб

За січень-квітень 2018 року до зведеного бюджету від платників податків, що перебувають на обліку у Києво-Святошинській ОДПІ, надійшло 546,2 млн. гривень податку на доходи фізичних осіб.
До державного бюджету надійшло 168,7 млн. грн. зазначеного податку Сума надходжень до місцевого бюджету склала 377,5 млн. грн.
Нагадаємо, Законом України № 2246-VIII від 30.12.2017 року «Про Державний бюджет України на 2018 рік», з 1 січня 2018 року встановлено місячну мінімальну заробітну плату у розмірі – 3723 гривні, а погодинну – 22,41 гривень.
Мінімальна заробітна плата є державною соціальною гарантією, обов'язковою на всій території України для підприємств усіх форм власності і господарювання та фізичних осіб, які використовують працю найманих працівників, за будь-якою системою оплати праці.
Провідні фахівці Києво-Святошинської ОДПІ звертаються до роботодавців з проханням проявити відповідальне ставлення до найманих працівників і чітко дотримуватись законодавчої норми щодо нарахування офіційної зарплати в сумі не менш 3723 грн. Адже гідна заробітна плата – це запорука спокійного та благополучного життя як роботодавців, так і їхніх працівників

З початку року до Києво-Святошинської ОДПІ надійшло 1 письмове зверненя

Протягом січеня-квітеня 2018 року до Києво-Святошинської ОДПІ поштою надійшло 1 звернення громадян, електронною поштою звернення не надходили.
Порівняльний аналіз стану письмового звернення громадян свідчить, що порушене у звернені питання стосується інформування про порядок сплати податку на прибуток підприємства
Тематика письмового зверненя наступна:
- прохання провести перевірку законності здійснення підприємницької діяльності – 1 письмове звернення.
З початку року здійснено 2 особистих прийоми за зверненням громадян. Підчас прийому громадянином порушувалось питання стосовно отримання реєстраційних документів.
Нагадуємо, що у Києво-Святошинській ОДПІ за адресою вул. Ломоносова, 34, кімната 4 (перший поверх) облаштована Приймальня громадян, де згідно затвердженого графіку в установлені дні та години проводяться особисті прийоми громадян посадовими особами Києво-Святошинської ОДПІ з питань, що входять до компетенції органів ДФС.
Прийом громадян може проводитися в інших приміщеннях, визначених керівником Києво-Святошинської ОДПІ.
Попередній запис на особистий прийом до керівника Києво-Святошинської ОДПІ, перших заступників і заступників, керівників структурних підрозділів є обов’язковим та закінчується не пізніше ніж за 5 робочих днів до календарної дати прийому.
Запис на прийом до керівника Києво-Святошинської ОДПІ проводиться у разі, якщо порушене громадянином питання залишилося не вирішеним по суті після прийому посадовими особами ОДПІ.
Попередній запис на прийом здійснюється за телефоном: 044-406-00-16 у понеділок-четвер з 1000 до 1700 год., у п’ятницю з 1000 до 1600 години.

В пункті пропуску «Бориспіль» зафіксовано спробу контрабанди унікальних тисячолітніх старовинних прикрас та частин до старовинної зброї

Працівниками Управління по боротьбі з митними правопорушеннями та міжнародної взаємодії Київської митниці ДФС у співпраці з СБУ зафіксовано спробу вивезення старовинних ювелірних виробів з приховуванням від митного контролю (контрабанду).
19 старовинних предметів – браслети, шийні прикраси, оздоблені коштовним камінням, все - виготовлене орієнтовно на початку Х століття, а також частини до старовинної зброї, намагався вивезти з порушенням митного законодавства громадянин Литовської Республіки, який відлітав з Києва до Вільнюса через аеропорт «Бориспіль».
Для проходження митного контролю громадянин обрав спрощену систему – «зелений коридор», чим заявив про те, що переміщувані ним через митний кордон України товари не підлягають письмовому декларуванню, оподаткуванню митними платежами, не підпадають під встановлені законодавством заборони та обмеження щодо вивезення за межі митної території України.
На момент проходження митного контролю належним чином оформленої митної декларації та дозвільних документів пасажир не надав, до моменту перетину ним «білої лінії» до інспекторів митниці не звертався.
Виявлені після перетину пасажиром «білої лінії», яка позначає закінчення зони спрощеного митного контролю «зелений коридор», коштовності приховувалися від митного контролю у дорожній валізі громадянина, а саме у косметичці поміж індивідуальних туалетних засобів, у загорнутій в рушник коробці з пензликом для чистки взуття, а також у перемотаних поліетиленовою плівкою пакетах, тобто – переміщувалися способом, що утруднює їх виявлення.
Зі слів пасажира, дані предмети належать йому особисто і він придбав їх на аукціоні у Росії та віз для власної колекції.
Складено протокол про порушення митних правил за ст. 483 Митного кодексу України. Дані предмети вилучено до винесення судом рішення у справі.
КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКА ОДПІ ПОВІДОМЛЯЄ:
КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКА ОДПІ ПОВІДОМЛЯЄ:

У пункті пропуску «Бориспіль» виявлено контрабанду 5 кг кокаїну з Південної Америки

Припинення зухвалої спроби контрабанди крупної партії кокаїну стало можливим завдяки здійсненню аналітично-пошукової роботи співробітниками Управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Київської митниці ДФС.
За результатами вжитих заходів співробітниками Управління в зоні діяльності вантажного відділу митного поста «Бориспіль-аеропорт» було поставлено на контроль митне оформлення вантажу «Зразки ковзанів роликових, призначені для власного користування...», який прибув авіатранспортом до України з Панами.
Співробітників Управління зацікавив цей вантаж, який є нехарактерним та нетиповим для експорту з вищезазначеного регіону.
Як виявилося, у такий спосіб мешканець Києва намагався ввезти до нашої країни з приховуванням від митного контролю наркотичну речовину, замовивши собі в одній з країн Південної Америки спортивний інвентар. Наркотик вагою 5 кг був надійно прихований, але це не стало на заваді співробітникам митниці для його виявлення.
Під час перевірки однієї із коробок було виявлено поліетиленовий пакет прямокутної форми з вмістом пресованої порошкоподібної речовини білого кольору, яка, згідно з експрес-аналізатора наркотичних засобів містить у своєму складі наркотичний засіб кокаїн.
В ході огляду у бокових стінках інших картонних коробок було виявлено 36 поліетиленових пакетів прямокутної форми різної ваги та розмірів з вмістом пресованої порошкоподібної речовини білого кольору.
До слідчих органів УСБУ м. Києві та Київській області направлено повідомлення про ознаки кримінального правопорушення передбаченого ст. 305 КК України. На даний час співробітниками СБУ проводяться невідкладні слідчі заходи.

Навігація порталу

Офіційна інформація

Боярська міська рада:

м. Боярка, вул. Грушевського, 39
Телефон Боярської міської ради: (093) 303-03-76
E-mail: boyarka-rada@ukr.net

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Соціальні мережі

Календар

«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30